"برگزاري بیست و یکمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 96"

"برگزاري بیست و یکمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 96"

بیست و یکمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در روز دوشنبه مورخ 01/08/96 از ساعت 13:00 در سالن شوراي دانشكده با حضور معاون آموزشي علوم پايه و تحصيلات تكميلي و نمايندگان تحصيلات تكميلي گروه‌هاي آموزشي؛ آناتومی، میکروب­شناسی، مهندسی پزشکی، ژنتیک، بیوشیمی، آموزش پزشکی و مهندسی پزشکی تشكيل شد.

در ابتدای جلسه معاون تحصیلات تکمیلی، ضمن گرامیداشت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفای ایشان، قبولی طاعات و عزاداری همکاران را از درگاه حضرت احدیت مسئلت نمود.

دستور جلسه و تصمیمات متخذه به شرح ذیل است:

پیشنهاد کمیته ایمنی زیستی دانشکده مبنی بر شرکت کلیه دانشجویان دکتری تخصصی (PhD) و کارشناسی ارشد رشته­های علوم پایه دانشکده در کارگاه­های ایمنی زیستی که به تناوب در دانشکده برگزار می­شود مطرح و در حضور رییس محترم کمیته (جناب آقای دکتر فیض­آبادی) راجع به ان بحث و تبادل نظر شد.

با توجه به مباحث مطرح شده در این جلسه و نیز جلسه مورخ 03/07/96، مقرر شد؛ تصمیم شورا به شرح زیر به کمیته ابلاغ شود.

الف- شرکت دانشجویان دو گروه آموزشی آموزش پزشکی و اخلاق­پزشکی در برنامه­های آموزشی عمومی کارگاه (از قبیل کمک­های اولیه، آتش­نشانی، ...) الزامی و در سایر مباحث اختیاری است ولی توصیه می­شود.

ب- دانشجویانی که مدرک پزشکی/دندانپزشکی عمومی دارند از شرکت در برنامه آموزشی کمک­های اولیه مستثنی هستند مگر آنکه شخصاً تمایل به شرکت داشته باشند.

ج- برنامه کارگاه طوری تنظیم شود که مباحث عمومی مذکور در بند الف بصورت پیوسته در روزهای آغازین و یا روزهای منتهی به اختتام کارگاه تجمیع و ارایه گردد.

د- کارگاه در هر سال تحصیلی در ماه­های اولیه نیمسال اول برگزار شود تا دانشجویان با مباحث مربوطه از بدو ورود آشنا گردند.

در ادامه جلسه دو فقره پروپوزال مقطع کارشناسی ارشد از گروه های ژنتیک و میکروب شناسی توسط نمايندگان گروه ها مطرح و راجع به آن توضيح داده شد. شورا پس از بحث و بررسي تصميمات لازم را در مورد پروپوزال اتخاذ نمود.

منبع: معاونت آموزش تحصيلات تكميلي دانشکده پزشکي