"برگزاري بیستمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 96"

"برگزاري بیستمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 96"

بیستمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در روز دوشنبه مورخ 24/07/96 از ساعت 13:00 در سالن شوراي دانشكده با حضور مشاور معاون آموزشي علوم پايه و تحصيلات تكميلي و نمايندگان تحصيلات تكميلي گروه‌هاي آموزشي؛آناتومی، فیزیولوژی، فارماکولوژی، مهندسی پزشکی، اخلاق پزشکی، ژنتیک، بیوشیمی، و آموزش پزشکی تشكيل شد.

دستور جلسه و تصمیمات متخذه به شرح ذیل است:

1-    درخواست گروه فيزيك و مهندسي پزشكي مبني بر در نظر گرفتن استاد مشاور جدید برای پايان نامه دانشجوي مقطع PhD رشته فيزيك پزشكي مطرح و مورد موافقت قرار گرفت.

2-    دو فقره تقاضاي برگزاري جلسه دفاعيه از پايان نامه دانشجويان رشته هاي علوم تشريح (یک فقره کارشناسی ارشد پردیس بین الملل) و آموزش پزشکی (یک فقره دكتري تخصصي) مطرح و با برگزاري آنها پس از اصلاحات ضروري موافقت شد.

3-    چهار فقره پروپوزال مقطع دکتری تخصصی از گروه های آناتومی (یک فقره دکتری تخصصی رشته بیولوژی تولید مثل)، ژنتیک (یک فقره کارشناسی ارشد و یک فقره دکتری تخصصی)، و فیزیولوژی (یک فقره کارشناسی ارشد) توسط نمايندگان گروه ها مطرح و راجع به آن توضيح داده شد. شورا پس از بحث و بررسي تصميمات لازم را در مورد پروپوزال اتخاذ نمود.

منبع: معاونت آموزش تحصيلات تكميلي دانشکده پزشکي