راز موفقیت نفرات برتر کنکور ۹۶/ ارسلان یزدچی رتبه 4 کشوری گروه علوم تجربی کنکور 96

۲ آبان ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی ارسلان یزدچی  رشته علوم تجربی کنکور 96 نفر برتر کنکور سراسری گروه تجربی سال ۹۶ در یک مصاحبه راز‌های موفقیت خود و نحوه آمادگی برای امتحان را برای داوطلبان آینده بازگو کرد.

لطفا خودتان را معرفی کنید و چه رتبه ای در کنکور 96 کسب کرده اید؟

با سلام ارسلان یزدچی هستم. رتبه 4 کشوری رشته علوم تجربی کنکور 96 از شهر تبریز

آیا انتظار چنین رتبه ای را داشتید؟

بر اساس سوابق و آزمون های دوران تحصیلم چنین نتیجه ای دور از انتظار نبود و حتی انتظار رتبه کمی بهتری داشتیم ولی الحمد الله خواست و مصلحت خدا چنین بود.

عکس العمل خانواده شما بعد از اعلام نتایج چگونه بود؟

همان گونه که گفتم چون چنین انتظاری از من داشتند عکس العمل آن چنانی نداشتند.

تاریخی که خود را برای کنکور آماده کردید؟ روزانه چند ساعت درس می خواندید؟

من از سال دوم دبیرستان به طور منظم دروس مرتبط با کنکور مدرسه را پیگیر بودم و مطالعات لازم را انجام می دادم. در سال کنکور روز های مدرسه حدود 7 ساعت و روز های تعطیل حدود 13 ساعت مطالعه داشتم. البته بازده و راندمان مطالعه بسیار مهم تر از ساعت و کمیت مطالعه می باشد.

آیا خود را یک نخبه می دانید؟

نخبگی خصیصه ای نیست که من خودم بتوانم اظهار نظر کنم. به نظر من نخبگی در یک بعد درسی نیست و فرد باید در همه ابعاد شخصیتی و فرهنگی در بالاترین سطوح باشد.

آیا با حذف کنکور موافق هستید؟

نه خیر  مخالف حذف کنکور هستم ولی معتقدم برای سنجش تحصیلی دانش آموزان باید بازنگری های جدی صورت بگیرد. به طور مثال به جای برگزاری کنکور در پایان هر سال تحصیلی آزمونی تستی تشریحی جامع و مشابه استاندارد و امنیت کنکور گرفته شود و در پایان میانگین سه سال به عنوان نمره ورودی به دانشگاه در نظر گرفته شود.

روزانه چند دقیقه وقت خود را به تلویزیون، اینترنت و تفریح اختصاص می دادید؟

به نظر من پیشرفت در همه ابعاد لازم است و اختصاص وقت مناسب به وسایل ارتباط جمعی ضروری هست. روزانه حدود 30 دقیقه وقت صرف تلویزیون و شبکه اجتماعی می شود.

عامل موفقیت شما در کنکور چه چیزی بوده است؟

عامل موفقیت به نظرم تداوم مطالعه و تلاش و پیگیری همیشگی و امید به خدا بوده است.

جمله که دوست دارید به دانش آموزان شرکت کننده کنکور سراسر سال 96 بگوید؟

توصیه من به داوطلبان کنکور این است که در سال آخر تمرکز و جدیت کافی داشته باشند و هیچ وقت مایوس نشوند. همچنین روش مطالعه صحیح هر درس را کشف کنند.

چه انتظاری از دانشگاه علوم پزشکی تهران دارید.آیا تا کنون انتظاریکه از دانشگاه داشته اید برآورده شده است؟

انتظاری که از دانشگاه داشتم جوعلمی و پژوهشی بالا و محیط رقابتی بود که تقریبا مطابق انتظاراتم تاکنون پیش رفته است.

حرف آخر؟

حرف آخرم این است که ان شا الله بتوانیم از لحظات عمرمان به نحو احسن در جهت پیشرفت خودمان و کشورمان بهره ببریم.

خبرنگار:نیرومند رومیانی

منبع: دانشکده پزشکي