برگزاری اولین سمپوزیوم چالش های آنژیوپلاستی اورژانس در بیمارستان سینا

۳۰ مهر ۱۳۹۶
به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا، اولین سمپوزیوم چالش های آنژیوپلاستی اورژانس به همراه کارگاه جانبی مراقبت های پرستاری Primary PCI پنج شنبه 27 مهرماه سال جاری با پخش آیاتی از کلام الله مجید و سرود ملی آغاز به کار کرد.
دکتر عباس سلیمانی، دبیر علمی سمپوزیوم، در ابتدای برنامه ضمن بیان خیر مقدم به مدعوین و شرکت کنندگان از دکتر عبدی، یکی از بنیان گزاران Primary PCI و معاونان در حال حاضر و اسبق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قدردانی کرد. ایشان همچنین پیشرفت موفقیت آمیز طرح 247 در بیمارستان سینا را مرهون حمایت های بی دریغ دکتر غلامرضا پورمند، رئیس بیمارستان سینا دانست.
دکتر سلیمانی در انتهای سخنان خود از همکاران پرتلاش بخش های قلب و کت لب بیمارستان سینا که در پیشبرد اهداف طرح 247 فعالیت کرده اند تشکر نمود و از همه همکارانی که در برگزاری اولین سمپوزیوم چالش های آنژیوپلاستی اورژانس نقش داشتند قدردانی کرد.
دومین سخنران مدعو این برنامه، دکتر محمد علی صحرائیان، قائم مقام اجرایی این مرکز بود.
سپس پیام تصویری دکتر غلامرضا پورمند، رئیس بیمارستان سینا پخش شد که ایشان در این پیام، ضمن خوشامدگویی به مدعوین و حاضرین این گردهمایی و عذرخواهی از عدم حضور خود به علت برگزاری همزمان کنگره انجمن بین المللی ارولوژی بیان داشت: بیمارستان سینا با قدمت یکصد و پنجاه سال به گواه اسناد ملی ایران، اولین بیمارستان رسمی کشور محسوب می شود که در ابتدای تاریخ خود به نام مریضخانه دولتی به ثبت رسیده است .
خوشبختانه در سال های اخیر در این مرکز شاهد موفقیت ها یی بوده ایم که یکی از آنها همان گونه که امروز مستحضرید در زمینه بیماری های قلبی می باشد.
ایشان در ادامه تصریح کرد، در سال 1357 بنده به عنوان هیئت علمی در بیمارستان سینا مشغول به کار شدم در آن زمان القابی که به این مرکز نسبت داده می شد بر دل من نمی نشست و با خود می گفتم این القاب باید تغییر کند و بحمد الله امروز به همت همکاران عزیزم،  بیمارستان سینا توانسته است در زمینه های مختلف پیشرفت های چشمگیری داشته باشد و در بعضی از رشته ها به عنوان ارجاع یا ریفرال شناخته شود و خداوند متعال را بسیار شاکرم که آرزوی دل من تا حدودی در حال برآورده شدن می باشد.
در زمینه پیشرفت بیماری های قلبی نیز در بیمارستان سینا، امروز شاهد برگزاری اولین سمپوزیوم چالش های آنژیوپلاستی اورژانس هستیم و من ضمن سپاسگزاری از حضور شما عزیزان به منظور رفع چالش های Primary PCI در بیماستان سینا از همکاران عزیزی که به صورت شبانه روزی در این مرکز در حال فعالیت و تلاش برای رفع آلام بیماران قلبی می باشند قدردانی می نمایم.
اولین سمپوزیوم چالش های آنژیوپلاستی اورژانس که دکتر عباس سلیمانی و دکتر هاله اشرف،  به ترتیب دبیر علمی و اجرایی این سمپوزیوم بودند از سه پانل تشکیل شده بود.
در پانل اول به موضوعات؛ طرح247 و چالشهای مدیریتی اورژانس پیش بیمارستانی، Primary PCI در ایران، چالشهای قانونیPrimary PCI ، الکتروکاردیوگرام درST Elevation MI ، نقش اکوکاردیوگرافی در سکته حاد قلبی پرداخته شد و همچنین در این پانل دو مورد بیمار معرفی و  مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.

دومین پانل این سمپوزیوم نیز در برگیرنده موضوعات؛  درمان ضد انعقادی وDAPT در سکته قلبی به دنبال جراحی غیر قلبی، درمان ضد انعقادی وDAPT در سکته قلبی همزمان با سکته حاد مغزی،  نفروپاتی ناشی از کنتراست و سکته حاد قلبی، سکته قلبی و خونریزی گوارشی همزمان بود. در این پانل نیز به معرفی و بررسی دو مورد بیمار پرداخته شد.

در ادامه پانل دوم کلیپی از اساتید پیشکسوت بیماری های قلبی این مرکز پخش شد و به پاس خدمات ارزشمند استادان پیشکسوت؛ دکتر فراست، دکتر نیشابوری ودکتر مقدم، لوح های تقدیری به ایشان اهداء گردید. همچنین در این بخش از برنامه از زهره کاظم تبریزی، سرپرستار اسبق بخش CCU بیمارستان سینا به پاس سالیان متمادی تلاش و ممارست در این بخش با اهدای لوح تقدیر، قدردانی به عمل آمد.

و آخرین پانل نیز به موضوعات CABG در سکته حاد قلبی، حمایت همودینامیک در Primary PCI و Updates of PPCL اختصاص یافت.

منبع: بيمارستان سينا دانشکده پزشکي