انتصاب دکتر عبدالرحمن رستميان / دکتر محمدعلي صحراييان / دکتر اميرعلي سهراب پور / معاونت اجتماعي فرهنگي/ معاون تحقيقات و فن‌آوري / معاون آموزشي

۲۶ مهر ۱۳۹۶

انتصاب دکتر عبدالرحمن رستميان به سمت سرپرست معاونت اجتماعي فرهنگي دانشگاه/ قدردانی دکتر کریمی از دکتر پرویز
دکتر کریمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حکمی دکتر عبدالرحمن رستميان را به سمت سرپرست معاونت اجتماعي فرهنگي دانشگاه منصوب و از خدمات دکتر پرویز قدردانی کرد.

انتصاب دکتر محمدعلي صحراييان به سمت معاون تحقيقات و فن‌آوري دانشگاه/ قدردانی دکتر کریمی از دکتر یونسیان
دکتر کریمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حکمی دکتر محمدعلي صحراييان را به سمت معاون تحقيقات و فن‌آوري دانشگاه منصوب و از خدمات دکتر یونسیان قدردانی کرد.

انتصاب دکتر اميرعلي سهراب پور به سمت معاون آموزشي دانشگاه / قدردانی دکتر کریمی از دکتر جلیلی
دکتر کریمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حکمی دکتر اميرعلي سهراب پور را به سمت معاون آموزشي دانشگاه منصوب و از خدمات دکتر جلیلی قدردانی کرد.

منبع: دانشکده پزشکي