راز موفقیت نفرات برتر کنکور ۹۶/ امیرحسین قویدل رتبه دوم کنکور تجربی

۲۴ مهر ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی امیرحسین قویدل رتبه دوم کنکور تجربی نفر برتر کنکور سراسری گروه تجربی سال ۹۶ در یک مصاحبه راز‌های موفقیت خود و نحوه آمادگی برای امتحان را برای داوطلبان آینده بازگو کرد.

لطفا خودتان را معرفی کنید و چه رتبه ای در کنکور 96 کسب کرده اید؟

اینجانب امیرحسین قویدل رتبه دوم کنکور تجربی و رتبه سوم کنکور زبان از شهر تبریز هستم.

آیا انتظار چنین رتبه ای را داشتید؟
بله تا حدودی پیش بینی می کردم

عکس العمل خانواده شما بعد از اعلام نتایج چگونه بود؟

مادرم بسیار خوشحال شد و اشک شوق ریخت و بقیه هم خیلی خوشحال بودند

تاریخی که خود را برای کنکور آماده کردید؟ روزانه چند ساعت درس می خواندید؟

از حوالی دوم دبیرستان می خواندم  و در دوران پیش دانشگاهی، میانگین کل سال حدود ۸ ساعت در روز بوده است.

آیا خود را یک نخبه می دانید؟

آیا با حذف کنکور موافق هستید؟

خیر در حال حاضر بهترین و تنها روش قابل اطمینان سنجش دانش آموزان کنکور می باشد.

روزانه چند دقیقه وقت خود را به تلویزیون، اینترنت و تفریح اختصاص می دادید؟

من اصلا از اینترنت استفاده غیر درسی نداشتم و تفریحات هم بسیار محدود بود اما روزانه ۱ تا ۲ ساعت تلوزیون نگاه می کردم که البته آن هم رفته رفته کمتر شد.

کلاسهای خصوصی کنکور در موفقیت شما چقدر موثر بودنده اند؟ چه توصیه ای دارید برای دانش آموزان؟

من در دوران پایه از کلاس های معدودی استفاده کرده ام اما در دوران پیش دانشگاهی کلاس خارج از مدرسه نداشتم. توصیه ام هم این است که خیلی به دنبال این گونه کلاس ها نباشند. واقعیت این است که اگر دانش آموز تلاش نکند هر چند معلم هم داشته باشد موفق نخواهد شد.

عامل موفقیت شما در کنکور چه چیزی بوده است؟

اول از همه لطف و رحمت الهی است... پس از آن نتیجه تلاش خودم و فداکاری خانواده ام، مخصوصا مادر و پدرم، و زحمات معلمانم می باشد.

جمله ای که دوست دارید به دانش آموزان شرکت کننده کنکور سراسری سال 96 بگوید؟

به هر فردی که به نتیجه دلخواه دست یافته تبریک می گویم و آرزوی موفقیت دارم و البته آنهایی هم که متاسفانه موفق نبوده اند نیز می توانند با افزایش میزان تلاششان در همین زمینه یا زمینه های دیگر موفق شوند.

چه انتظاری از دانشگاه علوم پزشکی تهران دارید.آیا تا کنون انتظاریکه از دانشگاه داشته اید برآورده شده است؟

انتظار دارم که امکانات آموزشی و رفاهی بهتر و نو و مدرن در اختیار دانش جویان قرار گیرد... البته تا الان نیز مسئولین محترم تلاش های خوبی داشته اند...

حرف آخر

رمز موفقیت تلاش خستگی ناپذیر و با روش های منطقی، همراه توکل بر خدای یکتاست