"برگزاري نوزدهمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 96"

"برگزاري نوزدهمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 96"

نوزدهمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در روز دوشنبه مورخ 17/07/96 از ساعت 13 در سالن شوراي دانشكده با حضور معاون آموزشي علوم پايه و تحصيلات تكميلي و نمايندگان تحصيلات تكميلي گروه‌هاي آموزشي؛ آناتومی، فیزیولوژی، ایمونولوژی، مهندسی پزشکی، اخلاق پزشکی، بیوشیمی، آموزش پزشکی و فیزیک پزشکی تشكيل شد.

در آغاز جلسه، معاون تحصیلات تکمیلی آمار پذیرفته­شدگان مقاطع تحصیلات تکمیلی علوم­پایه دانشکده در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی مهر 96 را به اطلاع رسانید.

موارد دستور جلسه و تصمیم­گیری شورا به شرح ذیل است:

1-    درخواست گروه فیزیک و مهندسی پزشکی مبنی بر درخواست تغییر یکی از تکنیک های پایان نامه ی دانشجوي مقطع دکتری تخصصی (PhD) گروه مطرح و با توجه به توضیحات نماینده محترم گروه با آن موافقت شد.

2-    دو فقره تقاضاي برگزاري جلسه دفاعيه از پايان نامه دانشجويان مقطع دکتری تخصصی (PhD) رشته هاي بیولوژی تولید مثل و فیزیولوژی مطرح و با برگزاري آنها پس از اصلاحات ضروري پايان نامه موافقت شد.

3-    دو فقره پروپوزال از گروه های فیزیولوژی (یک فقره کارشناسی ارشد) و علوم تشریح (یک فقره بیولوژی تولید مثل) توسط نمايندگان گروه ها مطرح و راجع به آن توضيح داده شد. شورا پس از بحث و بررسي تصميمات لازم را در مورد پروپوزال اتخاذ نمود.

منبع: معاونت آموزش تحصيلات تكميلي دانشکده پزشکي