"برگزاري هجدهمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 96"

"برگزاري هجدهمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 96"

هجدهمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در روز دوشنبه مورخ 10/07/96 از ساعت 13:00 در سالن شوراي دانشكده با حضور معاون آموزشي علوم پايه و تحصيلات تكميلي و نمايندگان تحصيلات تكميلي گروه‌هاي آموزشي؛ آناتومی، فیزیولوژی، ایمونولوژی، مهندسی پزشکی، ژنتیک، اخلاق پزشکی، بیوشیمی ، آموزش پزشکی و فیزیک پزشکی تشكيل شد.

در ابتدای جلسه معاون تحصیلات تکمیلی، ضمن گرامیداشت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفای ایشان، قبولی طاعات و عزاداری همکاران را از درگاه حضرت احدیت مسئلت نمود.

دستور جلسه و تصمیمات متخذه به شرح ذیل است:

1-    درخواست مجوز سنوات گروه ژنتیک برای یک نفر دانشجوی مقطع دکتری تخصصی مطرح و مورد موافقت قرار گرفت.

2-    سه  فقره پروپوزال مقطع دکتری تخصصی از گروه های آناتومی (یک فقره رشته بیولوژی تولید مثل) ، فیزیک پزشکی و مهندسی پزشکی توسط نمايندگان گروه ها مطرح و راجع به آن توضيح داده شد. شورا پس از بحث و بررسي تصميمات لازم را در مورد پروپوزال اتخاذ نمود.

منبع: معاونت آموزش تحصيلات تكميلي دانشکده پزشکي