دکتر عباسعلی کریمی بعنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشكي تهران منصوب شد/ قدردانی دکتر هاشمی از خدمات دکتر جعفریان

۱۱ مهر ۱۳۹۶

روابط عمومی دانشکده پزشکی ،بیوگرافی دکتر عباسعلی کریمی(بیست دومین ریئس دانشکده پزشکی ) :

ایشان در سال 1333 در شهر اصفهان متولد شدند. تحصيلات ابتدايي و دبيرستان را در اصفهان گذرانيدند. تحصيلات عالي خود را در رشته پزشكي در سال 1353 در دانشكده‌ي پزشكي تهران آغاز كردند و در سال 1361 دررشته جراحي عمومي در دانشكده‌ي پزشكي تخصص خود را گرفتند و در سال 1366 در دانشكده‌ي پزشكي مشغول انجام وظيفه شدند و در سال 136 تحصيلات خود را در رشته فوق تخصصي جراحي قلب و عروق ادامه دادند. در سال 1379 براي تكميل تحصيلات خود رهسپار آمريكا و در انستيتو قلب تگزاس مشغول به تحصيل شدند.

دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر عباسعلی کریمی را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتی، درمانی تهران منصوب کرد.
به گزارش وبدا، متن این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر عباسعلی کریمی
استاد محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی تهران

نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جناب عالی،  به موجب اين ابلاغ به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتی، درمانی تهران منصوب مي شويد.
از جناب عالی انتظار دارم با استفاده از توان تخصصي و كارشناسي اعضاي هيأت علمي و كاركنان محترم دانشگاه و استفاده از ظرفيت منابع بالقوه ساير بخش هاي حوزه مأموريت خود و در چهارچوب اسناد بالادستی به ویژه سیاست های کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری، قانون برنامه ششم توسعه و برنامه های ارائه شده توسط این جانب در صحن مجلس شورای اسلامی اقدامات زير را انجام دهيد:
1. تشویق، ترغیب و توجه ویژه به اجرای برنامه تحول و نوآوری در آموزش پزشکی و نوآوری در پژوهش و فن آوری
2. تأمين، حفظ و ارتقاء سطح سلامت مردم به ويژه محرومين و نيازمندان
3. عملياتي نمودن برنامه ششم توسعه و برنامه سلامت دولت دوازدهم
4. اقدامات لازم در زمینه استمرار طرح تحول نظام سلامت
5. ارتقاء برنامه هاي جاري حوزه هاي بهداشتي، درماني، فرهنگي و دانشجويي
6. صيانت از منابع انساني، فيزيكي و مالي
7. توسعه عدالت در سلامت در حوزه مأموريت خود
8. رعایت اعتدال، توان مندي و شايسته سالاري در انتصابات و تكريم اعضاي هيأت علمي و كاركنان حوزه سلامت
اميد است با اتكال به خداوند متعال و در جهت خدمت به ملت شریف ایران با حضور مستمر در بین مردم در انجام شایسته وظایف با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق باشید.

وزیر بهداشت همچنین در پیامی از خدمات و تلاشهای دکتر جعفریان در مدت تصدي مسئوليت ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی تهران قدردانی کرد.
متن این پیام به شرح زیر است:

برادر گرامي جناب آقای دکتر علی جعفریان

خدمت گزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان برگزيده خویش عطا می فرماید. لذا بدين وسيله از خدمات ارزشمند و تلاش مستمر و شایسته شما در مدت تصدي مسئوليت ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی تهران صمیمانه تشکر و قدردانی مي نمایم.
اميد است همواره به عنوان يكي از نيروهاي ارزشمند در نظام سلامت موفق و پيروز باشيد.

منبع: دانشکده پزشکي