انتصاب دکتر تقاء به سمت رئیس بخش داخلی اعصاب بیمارستان سینا

۱۰ مهر ۱۳۹۶
به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا؛ دکتر شهریار نفیسی، رئیس دانشکده پزشکی با ارسال حکمی، دکتر منصوره تقاء؛ استاد بیماری های مغز و اعصاب این مرکز را به سمت رئیس بخش داخلی اعصاب بیمارستان سینا منصوب کرد. متن ابلاغ به شرح ذیل می باشد:

سرکار خانم دکتر منصوره تقاء
استاد محترم گروه آموزشی بیماری های مغز و اعصاب بیمارستان سینا
با سلام
بدون تردید، بخش های آموزشی واحدهای پایه ای هستند که می توانند در ارتقاء جنبه های مختلف آموزشی بالینی در دانشگاه نقش محوری را ایفاء نمایند. لذا با عنایت به علاقه، تجربه و توانمندیهای حضرتعالی و پیشنهاد ریاست محترم بیمارستان سینا، به موجب این حکم به مدت 2 سال به عنوان رئیس بخش داخلی اعصاب بیمارستان سینا منصوب می شوید.
انتظار می رود با توجه به شرح وظایف پیوست، با در نظر گرفتن ابعاد آموزشی و پژوهشی و جلب مشارکت اعضای محترم هیات علمی بیمارستان زمینه های لازم برای ارتقاء شاخص های علمی و نیز تحکیم مبانی اخلاقی و رفتار حرفه ای را فراهم آورید. سلامت و توفیق روزافزون سرکارعالی را از درگاه خداوند بزرگ خواستارم.
دکتر شهریار نفیسی
رئیس دانشکده