تشریح ظرفیت های پژوهشی مرکز تحقیقات چشم پزشکی در مراسم معارفه دستیاران جدید

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، در مراسم آغاز رسمی سال تحصیلی و معارفه دستیاران جدید گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر علیرضا لاشیئی، رییس مرکز تحقیقات چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دوره دستیاری را دوره ای چند وجهی  دانست که آموزش، پژوهش و درمان به صورت  توام در کنار  آینده کاری و حرفه ای که برای خودتان متصور هستید وجود دارد .
وی درمورد وضعیت پژوهش در بیمارستان فارابی گفت: البته جزئیات در جلسه توجیهی که برای دستیاران جدید گذاشته می شود شرح داده خواهد شد اما لازم است بگویم در طی سال های گذشته به موازات توجهی که در سطح وزارت بهداشت و دانشگاه به مقوله پژوهش در علوم پزشکی شده است، در بیمارستان فارابی نیز پژوهش توسعه قابل توجهی پیدا کرده و به همت دوستان و حمایتی که ریاست محترم بیمارستان  دارند ، قابلیت های پژوهشی خوشبختانه از حد کلینیکال فراتر رفته و در علوم پایه هم امکانات خوبی مهیا شده است. ما آزمایشگاه های ژنتیک، نانوتکنولوژی، مهندسی بافت و  پروتئومیکس به همراه متخصین Phd در رشته های آناتومی، فیزیولوژی آمار و اپیدمیولوژی داریم که برای مشاوره شما حضور دارند و در زمینه طرح های ترجمانی علوم پایه و علوم بالینی که به همت اساتید انجام می شود به شما کمک می کنند و مشاوره می دهند. شما می توانید از این پتانسیل ها استفاده کنید.
دکتر لاشیئی در ادامه افزود: البته الزاما تمام کسانیکه وارد یک رشته تخصصی پزشکی می شوند محقق نیستند ولی برای کسانی که سابقه و علاقه کار پژوهشی دارند زمینه در بیمارستان فارابی مهیا است.  آینده خیلی روشن است و  امکان این که به عنوان پزشک پژوهشگر  فعالیت کنید یا دوره های فلوشیپ و Phd در حوزه چشم پزشکی  را بگذرانید برای افراد علاقه مند به پژوهش وجود دارد. امیدواریم در آینده  این فعالیت های پژوهشی به کمک شما بیاید.
رییس مرکز تحقیقات چشم پزشکی درمورد نحوه انجام کار های پژوهشی هم گفت: پژوهش در بیمارستان فارابی در دو حیطه است پایان نامه که تمام دستیاران حداقل باید در یک پایان نامه درگیر باشند و دیگری طرح های تحقیقاتی که در صورت علاقه مندی می توانید به همراه اساتیدی که کار  پژوهشی می کنند مشارکت داشته باشید.
وی افزود: موضوع پایان نامه باید در همان سال اول مشخص و برای آن برنامه ریزی شود.  بنابر این علائق خودتان را در رشته های مختلف شناسایی کنید تا فرصت کافی برای ارائه یک کار پژوهشی خوب داشته باشید. امیدوارم به تدریج که با وجوه مختلف آموزش و پژوهشی بیمارستان آشنا می شوید موضوعات مورد علاقه تان را شناسائی و  با اساتید صحبت کنید. ظرفیت های پژوهشی فارابی بالا و فرصت برای کسانی که قابلیت انجام کار پژوهشی فراتر از وظایف  اصلی شان  را دارند فراهم است.
توضیح این که مراسم آغاز رسمی سال تحصیلی و معارفه دستیاران جدید بیمارستان فارابی با حضور دکترقاسم فخرائی، مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دکتر سید حسین صدرالسادات، رییس بیمارستان فارابی؛ دکتر علیرضا لاشیئی، رییس مرکز تحقیقات چشم پزشکی؛ معاونین آموزش و درمان، روسای بخش ها و مسئولین آموزش دستیاری بیمارستان فارابی روز دوشنبه سوم مهرماه ۱۳۹۶ در سالن شورای این مرکز برگزار شد.
خبر: امیدوار
عکس: امیدوار- قاضی میرسعید