تاکید رییس بیمارستان فارابی بر لزوم توجه مسئولانه ودلسوزانه دستیاران به درمان در کنار آموزش و پژوهش

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، دکتر صدر السادات، رییس بیمارستان فارابی در مراسم آغاز رسمی سال تحصیلی و معارفه دستیاران جدید گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران طی سخنانی با عرض خیر مقدم و تبریک شروع سال تحصیلی جدید، خطاب به دستیاران اظهار داشت: قطعا شما که در رشته چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران پذیرفته شده اید از بهترین دستیاران کشور هستید بنابر این باید قدر این موقعیت ممتاز را بدانید و تلاش کنید تا در پایان چهار سال دستیاری بهترین نتیجه را  داشته باشید. همانطور که بیلان کار گروه چشم پزشکی در سال های پیش با کسب رتبه های برتر آزمون بورد این مسئله را تایید می کند.
رییس بیمارستان فارابی سپس چند نکته را متذکر شد و گفت: اولین نکته  آموزش است. لازم است از فرصتی که برای حضور در بزرگترین و قدیمی ترین مرکز چشم پزشکی کشور و شاید منطقه پیدا نموده اید نهایت بهره را ببرید تا  چشم پزشکی در حد رقابت با  متخصصین بهترین کشورهای جهان شوید. این انتظار دور از ذهنی نیست و قابلیت آن  قطعا در شما وجود دارد کما اینکه گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان فارابی در منطقه و دنیا مطرح هستند پس از لحظه لحظه حضورتان در فارابی  برای آموزش و پژوهش استفاده کنید.
 دکتر صدر السادات در ادامه گفت: نکته دیگری که به عنوان رییس بیمارستان بر آن تاکید دارم، مسئله توجه به درمان بیماران است. به هرحال بخش عمده ای از درمان کشور برعهده دانشگاه های علوم پزشکی است و شما همان قدر که در دوره دستیاری برای آموزش و پژوهش وقت می گذارید باید در جهت درمان بیماران نیز کمک کنید.
وی تاکید کرد: به اعتقاد من فلسفه وجودی پزشکان در هر مقطعی، تمام سیستم  آموزش و پژوهش و زحمات شبانه روزی در رشته های مختلف برای ارائه خدمت به همنوع و بیمارانی است که دستشان از همه جا کوتاه است و به ما پناه می آورند. دوره دستیاری یکی از مقاطعی است که شما بیشترین و نزدیکترین  ارتباط را با بیماران دارید، توقع من از شما این است که اولا اخلاق و ادب را رعایت کنید، با بیماران مسئولانه و دلسوزانه، از موضع کمک و با احترام برخورد نموده، کارشان را درست انجام دهید و در عین حال به آموزش و پزوهش نیز توجه داشته باشید و به یاد داشته باشیم درمان بیماران نقش عمده ای در آموزش و پژوهش ما دارد و در واقع برای هدف خودمان داریم گام برمیداریم.

توضیح این که، مراسم آغاز رسمی سال تحصیلی و معارفه دستیاران جدید بیمارستان فارابی با حضور دکترقاسم فخرائی، مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دکتر سید حسین صدرالسادات، رییس بیمارستان فارابی؛ دکتر علیرضا لاشیئی، رییس مرکز تحقیقات چشم پزشکی؛ معاونین آموزش و درمان، روسای بخش ها و مسئولین آموزش دستیاری بیمارستان فارابی روز دوشنبه سوم مهرماه ۱۳۹۶ در سالن شورای این مرکز برگزار شد.

خبر: امیدوار
عکس: امیدوار- قاضی میرسعید