اهدای عضو، اهدای زندگی/ ضربان قلب مادر هیچگاه از تپش باز نخواهد ایستاد

۲ مهر ۱۳۹۶
به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا؛ صدای ضربان قلب مادر هنوز به گوش می رسد، او هرگز مهرش را قطع نخواهد کرد حتی پس از مرگ تا با درس ایثار و بخششی که به فرزندانش آموخته آنان نیز  با رضایت خود برای اهدای عضو راهی را طی کنند که رضایت مادر در آن است.
خدیجه محمدی، مادری 57 ساله که بر اثر سکته مغزی به تشخیص پزشکان دچار مرگ مغزی شده بود روز پنجشنبه، 23 شهریور ماه سال 96 راهی اتاق عمل بیمارستان سینا شد تا همانگونه که پسرش در پروفایلش ثبت کرده بود " لذتبخش ترین ریتم دنیا صدای ضربان قلب مادراست" صدای ضربان قلبش در این دنیا باقی بماند تا نفس گرم مادران دیگر نوید بخش زندگی فرزندانشان شود.
بیمارستان سینا ضمن قدردانی از خانواده بزرگوار و ایثارگر محمدی درگذشت این عزیز سفر کرده را خدمت ایشان تسلیت عرض نموده و از خداوند منان علودرجات الهی را برای آن مرحوم خواستار است./

منبع: بيمارستان سينا دانشکده پزشکي