اعلام تسهیلات اقامتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پائیز 96

۲ مهر ۱۳۹۶
  به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا: به نقل از یحیی فارسی، مسئول رفاهی بیمارستان، به اطلاع می رساند؛ سهمیه تسهیلات اقامتی دانشگاه در پائیز 96 در درگاه اینترنتی اداره رفاه و تعاون دانشگاه به آدرس http://refahi.tums.ac.ir  اعلام گردیده است. همکاران محترم می توانند به منظور رزرو و شرکت در قرعه کشی مرکز آموزش ضمن خدمت و رفاهی در مشهد به درگاه اینترنتی فوق بخش مراکز اقامتی- رزرو اینترنتی مراکز اقامتی مراجعه نمایند و همچنین فرآیند رزرو و انتخاب سهمیه های مشهد در سامانه از تاریخ 14 شهریور ماه سال جاری آغاز و آخرین مهلت رزرو آن تا پایان وقت اداری شنبه 25 شهریورماه می باشد و همچنین نتایج قرعه کشی 26 شهریورماه از طریق  درج در سامانه و سایت مذکور اعلام می شود و با ارسال پیامک به  شماره تلفن ارائه شده توسط متقاضیان؛ به برندگان قرعه کشی اطلاع رسانی می گردد.
و به منظور استفاده کامل از ظرفیت های اقامتی مرکز آموزش ضمن خدمت و رفاهی رامسر در فصل پائیز نیز، سهمیه ها به صورت آزاد در سامانه بارگذاری شده است. این سهمیه ها در منوی اقدامات جاری- سهمیه های آزاد قابل مشاهده و رزرو می باشد. متقاضیان می بایست در اسرع وقت و قبل از تکمیل ظرفیت به سامانه یاده شده مراجعه نمایند.
متقاضیان استفاده از تسهیلات اقامتی ساری نیز با مراجعه به سایت اداره رفاه فرم درخواست اینترنتی را تکمیل می نمایند و پس از بررسی درخواست ها و در صورت خالی بودن ظرفیت مراتب به اطلاع متقاضی مربوطه خواهد رسید تا با مراجعه حضوری  به اداره رفاه و تعاون نسبت به تکمیل فرم معرفی نامه و پرداخت هزینه اقدام شود.
شایان ذکر است؛ عضویت در سامانه مذکور جهت رزرو و شرکت در  قرعه کشی الزامی است و ارائه خدمات رفاهی به افرادی که از طریق این سامانه اقدام ننمایند مقدور نیست./

منبع: بيمارستان سينا دانشکده پزشکي