مصیبت درگذشت نابهنگام دکتر استادهادی

۲ مهر ۱۳۹۶

دکتر ستار استاد هادی متولد 2/7/1362 شهرستان شهرکرد بود. ایشان تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در شهر مادری خود به پایان رساند و پس از آن مدرک دامپزشکی را از دانشگاه شهرکرد (1388) و مدرک دکتری تخصصی فارماکولوژی خود را سال 1394 از دانشگاه علوم پزشکی تهران با امتیاز عالی دریافت کرد سپس به عنوان استادیار در مرکز تحقیقات ضایعات نخاعی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشغول به فعالیت شد. طی این مدت همکاری‌های سازنده دکتر استادهادی با مرکز تحقیقات طب تجربی و گروه فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داشت. ایشان، تجربیات علمی و پژوهشی خود را با انتشار مقالات علمی در حیطه فارماکولوژی در مجلات معتبر بین المللی با جهانیان به اشتراک گذاشت. اقدامات نوآورانه دکتر استاد هادی در عرصه پژوهش آینده نویدبخشی را وعده می داد. افسوس که فقدان ناگهانی ایشان پایان ناگواری بر این فعالیت‌ها رقم زد.

این مصیبت را خدمت خانواده محترمشان، همسر داغدارشان و جامعه فارماکولوژی ایران تسلیت عرض می کنیم.

منبع: گروه فارماکولوژي دانشکده پزشکي