عیدسعید غدیر، عید ولایت علوي، سالروز اکمال دین نبوي و اتمام نعمت بر تمام شیعیان مبارک باد

۱۵ شهریور ۱۳۹۶
الحمد لله الذي جعلنا من المتمسكين بولاية امير المومنين علي بن أبي طالب عليه السلام، شعيان اكمال دين و اتمام نعمت بواسطه ولايت علي(ع) بر شما مباركباد.

پيامبر در حديثي فرمودند: تنها علي امير المومنين است، عنوانی كه خدای تعالی به امام علی بن ابی طالب علیه السلام داده و هیچ كس دیگر، چه قبل و چه بعد از او، برازنده این لقب نیست و ايشان به علي (ع) با عنوان امير المومنين سلام مي دادند.

18 ذی الحجه از راه می رسد، اکنون حاجیان در غدیر خم که نام برکه ایست حج خود را با بیعت با ولی خدا، وصی رسول خدا، علی مرتضی، امیرالمومنین حیدر علیه اسلام به پایان می رسانند.آری حج با مهر ولایت علی در نزد پروردگار مقبول واقع می شود.

امین وحی از پس پرده ‏های غیب، از ورای ابرهای کبودِ آسمان حجاز، از جانب او...

امّا این بار با سبزترین پیام، با زلال‏ترین نزول می‏آید « یا ایها الرّسول بلِّغ ما اُنزل إِلَیْکَ من ربک »

زبان بلیغ رسول در آشوب می‏افتد و باز هم پیامی سبز، حجم وجودش را پر می‏کند: « یا ایها الرّسول بلِّغ ما انزل إِلَیْکَ من ربک»

سخت در اندیشه است که چگونه و این بار... پیام دوباره، کاخ اندیشه هایش را فرو می‏ریزد :« فَاِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَما بَلَّغْتَ رسالتَه»

دل آشوبه‏اش، زدوده می‏شود و... به خواست رسول، قافله می‏ایستد، درست کنار غدیر، دریاترین برکه دنيا، حماسی‏ترین جایگاه تاریخ.

این‏بار حقیقت دین، در قلب صحراهای حجاز، از ورای جهاز شترانی که تا چندی پیش راه به سوی مدینه می‏بردند، بر دیواره ‏های زمان طنین افکن می‏شود.

و ساقی کوثر زدست مصطفی ساغر مي گيرد... همه دیدند دست پسر فاطمه بر دست پسر آمنه بالا می رفت، همه دیدند و شنیدند که مصطفای خوبی ها علی مرتضا را وصی خود کرد، همه پیمان بستند اما افسوس چه زود پیمان شکستند.

ما شیعیان همه ساله در سالروز آسمانی ترین عید زمین آسمان، روز تکمیل دین خاتم النبیین برای بیعت با تنها امیرالمومنین عالم آماده می شویم تا تجدید پیمان کنیم.

منبع: دانشکده پزشکي