برگزاری مراسم بزرگداشت دکتر معتمدی، استاد نورولوژی بیمارستان سینا

۱۳ شهریور ۱۳۹۶
به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا؛ مراسم تجلیل و بزرگداشت دکتر محمود معتمدی، استاد نورولوژی بیمارستان سینا به همت گروه نورولوژی این مرکز، یکشنبه، 5 شهریور ماه سال جاری در تالار امام حسین (ع) برگزار شد.
در این مراسم که به مناسبت بازنشستگی استاد محمود معتمدی برگزار شد دکتر شهریار نفیسی، رئیس دانشکده پزشکی، دکتر حسین پاکدامن، رئیس انجمن علوم اعصاب، دکتر محمد علی صحرائیان، قائم مقام ریاست بیمارستان سینا، مهندس هادی مخبر، مشاور رئیس ، حسن برکتی، مدیر این مرکز، سوریا بابایی، مدیر دفتر پرستاری و هیئت علمی بیمارستان سینا و اساتید گروه نورولوژی دانشگاه شرکت داشتند.
دکتر معتمدی، ضمن تشکر و قدردانی از برگزار کنندگان این مراسم بیان داشت؛ زمانی که موفقیتی حاصل می شود در این موفقیت افراد زیادی نقش دارند که نمی توان نقش آنها را نادیده گرفت. من نمی توانم در این سال ها نقش همسرم را که در بسیاری از زمان ها به من نیاز داشته و من نبودم، نقش  اساتید و نظرات پسندیده آنها و پرستاران بخش را نادیده بگیریم.
سپس دکتر منصوره تقاء، متخصص نورلوژی بیمارستان سینا در تقدیر از دکتر معتمدی گفت: استاد معتمدی نقش اساسی در بخش نورلوژی بیمارستان سینا داشتند و ستون بخش نورلوژی این مرکز بودند و ما اداره مناسب بخش نورلوژی را مدیون مدیریت قوی ایشان بودیم. ایشان یک راهنمای فوق العاده در این سال ها و همچنین یک برادر مهربان بودند و امیدوارم بازهم از راهنمایی های ایشان بهره مند شویم.
دکتر حسین پاکدامن، رئیس انجمن علوم اعصاب نیز با تقدیر از دکتر معتمدی گفت؛ بخش نورولوژی بیمارستان سینا نسبت به 26 سال گذشته پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته است و امروز شاهد یک بخش نمونه هستیم.
دکتر محمد رضا قینی، متخصص نورلوژی بیمارستان سینا با بیان خاطره اولین دیدار با دکتر معتمدی گفت؛ استاد با مدیریت قوی که داشتند همیشه به ما دلگرمی می دادند.
دکتر محمدعلی صحرائیان، قائم مقام رئیس بیمارستان سینا در سخنرانی خود با اشاره به خاطره اولین دیدارشان با دکتر معتمدی گفت؛ من در اولین دیدار با دکتر معتمدی مجذوب برخورد ایشان شدم و از همان زمان عاشق بیمارستان سینا شدم و یکی از دلایل عشق من به سینا دکتر معتمدی و دیگر اساتید این مرکز می باشد. اگر بیمارستان سینا را در گذر زمان مرور کنیم خواهیم دید که حال و هوای بیمارستان سینا چه در میان پرسنل، پرستاران و هیئت علمی با جاهای دیگر متفاوت است و طبیعی است که بخش نورولوژی نیز در گذر زمان تفاوت های بسیاری کرده و خوشبختانه امروز بخش نورولوژی بیمارستان سینا حرف برای گفتن دارد و می تواند خدمات زیادی را به کشور ارائه دهد.
اگر امروز دکتر معتمدی تجلیل می شود به غیر از خصوصیات فردی در اصل تجلیل از یک منش و رفتار می باشد و آن منش این است که رفتاری داشته باشیم که بخواهیم زیر دستانمان رشد کنند و موفقیت آنها را موفقیت خود بدانیم.
دکتر صحرائیان در ادامه، پیام دکتر غلامرضا پورمند، رئیس بیمارستان سینا را ابلاغ کرد و بیان داشت: ایشان عذرخواهی کردند از اینکه نتوانستند در این مراسم شرکت کنند و سپس خاطر نشان کرد ؛ بیمارستان سینا در گذر زمان شاهد تحولات زیادی بوده است که یکی از این تحولات بخش نورولوژی است که به مدد دکتر معتمدی در یکی از  قله های رفیع قرار گرفته است و امیدواریم که این راه ادامه پیدا کند.
سپس دکتر مجید غفارپور، متخصص نورولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سخنانی گفت، همیشه موفقیت ها و کارهای خوب امکان پذیر است اما آن کسی که همت می کند و به این موفقیت دست پیدا می کند فرد هنرمندی است که دکتر معتمدی این هنر را از خود نشان داد و من امیدوارم که دیگر متخصصین نورولوژی ما نیز این هنر را از دکتر معتمدی بیاموزند.
 پایان بخش این مراسم اهدای هدایا و گرفتن عکس یادگاری بود.

منبع: بيمارستان سينا دانشکده پزشکي