مجموعه استخر و سونای شهید توکلی پس از سه هفته عملیات بازسازی مجددا شروع به کار کرد

۲۳ تیر ۱۳۹۶
به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، باتلاش شبانه روزی کارکنان مدیریت تربیت بدنی دانشگاه در طول ۳ هفته اخیر، عملیات تعمیر و بازسازی استخر به پایان رسید.
مدیریت تربیت بدنی ضمن عذرخواهی از دانشجویان، کارکنان، اعضای هیأت علمی و خانواده های آنان و تشکر برای صبر و شکیبایی در راه‌اندازی استخر عملیات بازسازی استخر را زمینه ایجاد استخری استاندارد در سطح دانشگاه دانست.
بنابر اعلام مدیریت تربیت بدنی دانشگاهبا پایان عملیات تعمیر و نوسازی مجموعه استخر و سونای شهید توکلی، از روز چهارشنبه ۲۱ تیرماه ۹۶ این مجموعه مجدداً بهره برداری و جهت استفاده مراجعین، آماده ارائه خدمات است.
لازم به ذکر است مجموعه استخر و سونای شهید توکلی، با دارا بودن استخر، سونای خشک، سونای بخار، جکوزی و حوضچه آب سرد و سالن های جانبی در رشته های بدنسازی، تنیس روی میز، دارت و فوتبال دستی، در حال حاضر بعنوان تنها مجموعه ورزشهای آبی دانشگاه علوم پزشکی تهران فعالیت می کند. این مجموعه ورزشی در خیابان نصرت شرقي، نرسيده به ميدان توحيد و در دانشكده پرستاري و مامايي (با شماره تماس۶۶۴۲۰۷۳۸) واقع شده است.
لازم به ذکر است روز پنجشنبه ۲۲ تیرماه ۹۶ به دلیل برگزاری آزمون كارشناسي ارشد رشته هاي گروه پزشكي سال ۹۶ در دانشکده پرستاری و مامایی، مجموعه استخر و سونای شهید توکلی براساس برنامه اعلام شده، از ساعت ۱۷ پذیرای دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی و خانواده های آنان می باشد.
برای دریافت برنامه زمان بندی مجموعه استخر و وسونای شهید توکلی در فصل تابستان ۱۳۹۶ اینجا کلیک کنید.
خبر: امیدوار

منبع: بيمارستان فارابي دانشکده پزشکي