از سوی مدیریت تربیت‌بدنی دانشگاه برگزار می شود؛ دوره‌های آموزشی تنیس و سوارکاری

۲۳ تیر ۱۳۹۶
به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، معاونت دانشجویی دانشگاه اعلام کرد: به دنبال درخواستهای مکرر دانشجویان و همکاران دانشگاهی، مديريت تربیت‌بدنی نسبت به برگزاری دوره آموزشي تنیس و سوارکاری ويژه دانشجویان، كاركنان و اعضای هيأت علمی دانشگاه به تفکیک در بخش بانوان و آقایان اقدام می کند.
بنا بر اعلام اداره گسترش ورزشهای همگانی مدیریت تربیت بدنی، زمان برگزاری کلاس‌های سوارکاری اختصاصی آقایان ‌روزهای دوشنبه و چهارشنبه هر هفته از ساعت ۱۹ تا ۲۰ و زمان برگزاری کلاسهای اختصاصی بانوان روزهای یکشنبه و سه شنبه هر هفته از ساعت ۱۹ تا ۲۰ خواهد بود.
طبق هماهنگی بعمل آمده مکان برگزاری دوره آموزشی مذکور در باشگاه سوارکاری آریاسب واقع در اتوبان کرج، درب ۲ و ۳ پارک جنگلی چیتگر است.
زمان برگزاری کلاس های آموزشی تنیس نیز همه روزه از ساعت ۷ صبح تا ۲۴ در مجموعه ورزشی شهید چمران می باشد.
توضیح اینکه، به دلیل محدودیت ظرفیت، اولویت‌بندی متقاضیان محترم بر اساس زمان ثبت‌نام آنان صورت می‌گیرد.
بنا بر اطلاعیه اداره گسترش ورزشهای همگانی، دانشجویان و همکاران علاقمند به شرکت در این دوره آموزشی می‌توانند جهت ثبت‌نام و يا كسب اطلاعات بيشتر به آدرس های زیر مراجعه کنند:

آدرس شماره ۱: خيابان قدس، نبش كوچه فردانش، ساختمان معاونت دانشجويی، طبقه اول، مدیریت تربیت بدنی- شماره تلفن: ۸۸۹۷۴۶۳۸
آدرس شماره ۲: ستارخان، خیابان پاتریس لومومبا، خیابان نسیم، انتهای کوچه شادی، مجموعه ورزشی بزرگ شهید چمران، ساختمان اداری مدیریت تربیت بدنی، طبقه دوم، اداره گسترش ورزش‌های همگاني، اتاق ۲۰۷ - تلفن های ۸۶۰۱۳۲۶۹ و ۸۶۰۱۳۲۷۳ (داخلی ۲۲۳)
خبر: امیدوار

منبع: بيمارستان فارابي دانشکده پزشکي