ثبت نام هفدهمین دوره اعزام به عتبات عالیات ویژه دانشگاهیان

۲۳ تیر ۱۳۹۶
به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی،هفدمین دوره اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات (نجف،کربلا و کاظمین)از دهم تیر ماه آغاز و تا ۲۲تیر ماه ۱۳۹۶ از طریق سایت لبیک http://samaneh.labbayk.ir ادامه می یابد.
ثبت نام دانشگاهیان سراسر کشور در ۵ گروه، شامل اساتید،دانشجویان متاهل،دانشجویان دختر،پسران دانشجو و کارمندان دانشگاه ها انجام می شود . بر اساس برنامه ریزی های انجام شده وام یک میلیون تومانی برای سفرهای زمینی و وام یک و نیم میلیون تومانی برای سفرهای هوایی اعطا خواهد شد.
اعزام دانشجویان به عتبات عالیات در ماه های مرداد،شهریور و مهرماه انجام خواهد شد. انتخاب تاریخ و نوع اعزام به صورت زمینی یا هوایی به عهده زائرست اما در استان های مرزی اعزام فقط به صورت زمینی است. قیمت نهایی نیز بعد از اعلام از سوی سازمان حج و زیارت به اطلاع زائرین گرامی خواهد رسید.
میانگین قیمت به صورت زمینی در تهران حدود ۱ میلیون و ۱۰۰هزار تومان و هوایی یک میلیون و ۷۰۰هزار تومان برآورد شده است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به نشانی اینترنتی www.labbayk.ir مراجعه نمایید.
خبر: قاضی میر سعید

منبع: بيمارستان فارابي دانشکده پزشکي