اولین دوره مشترک آموزشی مجازی Telemedicine و Telepharmacy برگزار می گردد

۲۳ تیر ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، اولین دوره مشترک آموزشیTelemedicine و Telepharmacy به صورت مجازی و به مدت شش ماه با ارائه گواهینامه مشترک از سوی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه کامرینو (Camerino) ایتالیا از تاریخ ۲۰ تیرماه سال جاری اجرا می‌گردد.

با توجه به اهمیت و نقش آفرینی تله مدیسین در فراهم آوردن دسترسی خدمات سلامت برای ساکنین مناطق دور افتاده و کمتر برخوردار، در اختیار دادن مشاوره های تخصصی و فوق تخصصی برای کادر درمان شاغل در مناطق اقماری و ایجاد امکان مراقبت و مانیتورنیگ بیماران دچار محدودیت در دسترسی به خدمات سلامت، توجه به این موضوع و توسعه دامنه فعالیت های تله مدیسین در سطح کشور می تواند نقش برجسته ای در گسترش عدالت اجتماعی ایفا نماید.
هدف از برگزاری این دوره، آشنایی با کاربردهای اصلی تله مدیسین، مزایای آن و شرایط لازم برای اجرای آن، چگونگی استفاده از تله مدیسین در ارائه خدمات سلامت و مشاوره از دور، آموزش های لازم در مورد امنیت اطلاعات، جمع آوری، انتقال و تحلیل داده ها، نرم افزارهای مرتبط، مدیریت پروژه های اجرای تله مدیسین و سایر موارد مرتبط می باشد.
علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشخصات این دوره آموزشی و هزینه ثبت نام به سایت  http://etums.tums.ac.ir  مراجعه و یا با شماره تلفن ۰۲۱-۴۲۰۳۶۰۰۱ داخلی (۱۰۱) خانم مهندس برهانی تماس حاصل نمایند.

منبع: بيمارستان فارابي دانشکده پزشکي