آغاز ثبت نام پنجمین دوره آکادمی ورزشی فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران

۸ تیر ۱۳۹۶
به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، با هدف توسعه امر ورزش در بین  خانواده اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه، پنجمین دوره آکادمی ورزشی تابستانه دانشگاه علوم پزشکی تهران (ویژه فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی) را برگزار نماید.
طبق برنامه‌ریزی های ‌بعمل‌آمده،  آکادمی ورزشی تابستانه امسال با حضور مربیان مجرب و متخصص در ۸ رشته متنوع ورزشی شامل رشته‌های فوتبال، ژیمناستیک، والیبال، بسکتبال، اسکیت، شطرنج و شنا به تفکیک در دو بخش دختران و پسران در مقطع ابتدایی و همانند سالهای گذشته به صورت متمرکز در مجموعه ورزشی بزرگ شهید چمران برگزار می شود.
همچنین برگزاری کلاس‌های ورزشی فرزندان در دو نوبت صبح و بعدازظهر و به همراه میان وعده و نهار روزانه پیش‌بینی‌شده و بر این اساس کلاس‌های مذکور از ۲۰ خردادماه آغاز و تا نیمه شهریور ۱۳۹۵ ادامه خواهد یافت.
در اطلاعیه اداره گسترش ورزشهای همگانی مدیریت تربیت‌بدنی اعلام‌ شده است به دلیل محدودیت جدی ظرفیت ثبت‌نام آکادمی، اولویت‌بندی کارکنان و اعضای هیئت علمی متقاضی، بر اساس زمان ثبت‌نام آنها صورت خواهد گرفت.
همکاران علاقه مند می توانند جهت ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص برگزاری پنجمین دوره آکادمی ورزشی دانشگاه، به آدرس خیابان قدس، نبش کوچه فردانش، ساختمان معاونت دانشجویی، طبقه دوم، مدیریت تربیت بدنی، اداره گسترش ورزشهای همگانی مراجعه و یا با شماره تلفنهای ۸۸۹۷۴۶۳۸ و ۸۸۹۷۴۶۵۱ تماس حاصل کنند.
خبر: امیدوار

منبع: بيمارستان فارابي دانشکده پزشکي