اعلام برنامه زمان‌بندی مجموعه استخر و سونای دانشگاه در ماه مبارك رمضان

۸ تیر ۱۳۹۶
روابط عمومی بیمارستان فارابی، برنامه زمان‌بندی مجموعه استخر و سوناي شهید توکلی در ماه مبارك رمضان سال جاری جهت استفاده دانشجويان، كاركنان، اعضای هيئت علمي و خانواده آنان به تفکیک در دو بخش آقايان و بانوان از سوی مديريت تربیت‌بدنی اعلام شد.
 در برنامه اعلام شده، با توجه به محدودیت تعداد سانس های مجموعه استخر و سونای دانشگاه در ماه مبارک رمضان، عمده زمان فعالیت این مجموعه ورزشی به سانس های تفریحی اختصاص داده شده و دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی عضو تیم های شنای دانشگاه در بخش آقایان نیز می توانند از ساعت ۲۱ تا ۲۲:۱۵ روزهای شنبه تا پنج شنبه جهت انجام تمرینات، از سانس های اختصاصی مربوطه استفاده کنند.
 علاقمندان می‌توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر در خصوص برنامه زمان بندی مجموعه استخر و سونای دانشگاه، به آدرس خيابان نصرت شرقی، نرسيده به ميدان توحيد، دانشكده پرستاري و مامايی، مجموعه استخر و سوناي دانشگاه مراجعه و يا با شماره‌ تلفن ۶۶۴۲۰۷۳۸ تماس حاصل کنند.
برای دریافت برنامه زمان‌بندی مجموعه استخر و سونای دانشگاه در ماه مبارک رمضان اینجا کلیک کنید.
خبر: امیدوار

منبع: بيمارستان فارابي دانشکده پزشکي