برگزاری هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران

۲۹ خرداد ۱۳۹۶

هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران از تاریخ 7 الی 9 شهریورماه 1396 در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار مي شود.

دکتر محمد مهدی فیض آبادی استاد گروه میکرب شناسی دانشگاه علوم پزشكي تهران و رئیس انجمن میکروب شناسی ایران ضمن اعلام خبر فوق تاکید کرد در کنگره هجدهم ميكروب شناسي ايران اهم مسائل مرتبط با میکروب شناسی و استفاده از فنون میکروبی در تشخیص، درمان و کنترل بیماریهای عفونی مورد بحث قرار خواهد گرفت.

محور های اصلی کنگره شامل مقاومت های میکروبی نسبت به آنتی بیوتیک ها، عفونت های بیمارستانی، عفونت در بيماران با نقص ايمني و كانسر، واکسن، بیماری های مشترک انسان و دام، میکرب شناسی دامپزشکی، میکرب شناسی مواد غذایی، پروبیوتیک ها و پربیوتیک ها، میکروبیوم و اخلاق در پژوهش می باشد.

علاوه بر آن جنبه های مختلف کاربرد دانش میکروب شناسی در رفاه، سلامت و تولیدات ملی به بحث گذاشته خواهد شد. در این کنگره دانشمندان مطرح دنیا از کشورهای انگلستان، آلمان، ایتالیا، هلند و اسپانیا شرکت نموده، ضمن ارائه سخنرانیهای جامع در کنار همتایان ایرانی خود در قالب پانل های گوناگون به پرسش های حضار در زمینه های تخصصی خود پاسخ خواهند داد. مهلت ارسال مقاله به دبیرخانه تا تاریخ 15 تیر ماه 1396 می باشد. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام و ارسال مقاله می توانند به سایت اینترنتی کنگره به آدرس www.ismcongress.ir   مراجعه نمایند.

منبع: دانشکده پزشکي