اعلام آخرین مهلت ثبت نام در قرعه کشی اماکن اقامتی دانشگاه در تابستان سال 96

۱۸ خرداد ۱۳۹۶
به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا، به نقل از یحیی فارسی، مسئول رفاهی بیمارستان، به اطلاع می رساند؛ آخرین مهلت رزرو و شرکت در قرعه کشی اماکن اقامتی دانشگاه در تابستان سال 96 تا پایان وقت اداری روز سه شنبه  23 خردادماه سالجاری اعلام گردیده است.
وی همچنین افزود: جهت اطلاع از تسهیلات اقامتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در تابستان 96 و رزرو و شرکت در قرعه کشی مراکز آموزش ضمن خدمت و رفاهی در مشهد و رامسرمی توانید به درگاه اينترنتي اداره رفاه و تعاون دانشگاه به نشانی http://refahi.tums.ac.ir   (بخش مراکز اقامتی- رزرو اینترنتی مراکز اقامتی)  مراجعه نمایند.
بنابراین گزارش؛ عضویت در سامانه مذکور جهت رزرو و شرکت درقرعه کشی الزامی است و مهلت رزرو و انتخاب سهمیه ها در سامانه مزبور از تاریخ 10 خردادماه آغاز شده و تا پایان وقت اداری 23 خردادماه سالجاری ادامه دارد.
همچنین نتایج قرعه کشی 24 خردادماه از طریق  درج در سامانه و سایت مذکور اعلام می شود و با ارسال پیامک به  شماره تلفن ارائه شده توسط متقاضیان؛ به برندگان قرعه کشی اطلاع رسانی می گردد.
همچنین متقاضیان استفاده از تسهیلات اقامتی فرح آباد ساری ( دانشگاه تهران) به منظور ثبت نام و شرکت در قرعه کشی حداکثر تا تاریخ 23 خردادماه مهلت دارند که به مسئول رفاهی بیمارستان ( داخلی 241 )  مراجعه نمایند.

منبع: بيمارستان سينا دانشکده پزشکي