مراسم يادبود «الهام بهرامي» دانشجوي پزشكي ورودي 91 برگزار شد

۲۱ فروردین ۱۳۹۶
دانشجويان ورودي ٩١ دانشكده  پزشكي ، با برگزاري مراسم يادبودي ، به سوگ دانشجوي متوفي، مرحومه دكتر الهام بهرامي نشستند. دكتر الهام بهرامي ، دانشجوي پزشكي ورودي ٩١ بودند كه در تعطيلات نوروزي امسال، به علت كسالت شديد و پس از تحمل دوره درماني ، دار فاني را وداع گفت.

مراسم ختم مرحومه بهرامي كه با حضور دانشجويان ،اساتيد ارجمند و خانواده مرحومه، روز يكشنبه در تالار عزلت برگزار شد، با تلاوت آياتي نوراني از كلام الله مجيد آغاز گرديد و در ادامه استاد ارجمند جناب آقاي دكتر مهرپور به ايراد سخناني پرداختند.

در ادامه برنامه،  برادر سليماني، با ذكر اهل بيت عليهم السلام تسلي بخش خاطر جمعيت عزادار شدند.سپس دكتر سيما، به ذكر نكاتي از پروسه ي درمان و بيان خاطراتي از مرحومه بهرامي حين تحمل پروسه درماني پرداختند.

قابل ذكر است در اين مراسم كه از سوي دانشجويان هم ورودي مرحومه دكتر بهرامي برگزار گرديد، علاوه بر دانشجويان و اعضايي از خانواده مرحومه، اساتيد بزرگوار، آقايان دكتر نفيسي، دكتر توكلي، دكتر نوروزي، دكتر عكاظي، دكتر مهرپور، دكتر نيكنام، دكتر سيما و سركار خانم دكتر خيلتاش نيز حضور بهم رسانيدند.

منبع: دانشکده پزشکي