موفقيت دانشكده پزشكي در كسب عنوان «دانشكده برتر» در سومین جشنواره ارزیابی عملکرد معاونت توسعه

۲۳ اسفند ۱۳۹۵
 دانشكده پزشكي در سومين جشنواره ارزيابي عملكرد معاونت توسعه موفق به كسب عنوان« دانشكده برتر» شد.

به گزارش روابط عمومي دانشكده پزشكي اين جشن  صبح امروز دوشنبه 23 افسند ماه در سالن آمفي تاتر دانشگاه و با حضور دكتر جعفريان و جمعي از مسئولين دانشگاه و روساي دانشكده ها برگزار شد دانشكده پزشكي به عنوان دانشكده برتر معرفي و مورد تقدير قرار گرفت.

در اين مراسم دكتر نفيسي رييس دانشكده پزشكي لوح تقديراز  دانشكده را دريافت كرد.

گفتني است برنامه ارزيابي در ابتدای هر سال و به‌منظور ارزیابی برنامه‌ها و فعالیت‌های سال گذشته انجام می‌شود. به دنبال اجراي اين برنامه و بر اساس دستورالعمل جدید ارزیابی عملکرد معاونت توسعه به واحدهای برتر سه نوع گواهینامه عالی – برتر - اهتمام (بر اساس معیارهای تعیین شده) اعطا می‌شود. گواهینامه عالی به واحدهایی تعلق می‌گیرد که در میانگین مجموع ارزیابی مدیریت‌ها بیشتر از 90 درصد امتیاز را به دست آورده باشند – گواهینامه برتر به واحدهایی داده می‌شود که در میانگین مجموع ارزیابی مدیریت‌ها بین 80 تا 90 درصد امتیاز را به دست بیاورند و گواهینامه اهتمام نیز به واحدهایی داده می‌شود که میانگین امتیاز آن‌ها نسبت به دوره قبل افزایش داشته باشد.

منبع: دانشکده پزشکي