دانشگاه علوم پزشکی تهران رتبه نخست سرآمدان علمی کشور را کسب کرد

۲۳ اسفند ۱۳۹۵
براساس اعلام فدراسیون سرآمدان علمی، دانشگاه علوم پزشکی تهران با یک هزار و 149 امتیاز در رتبه نخست سرآمدان علمی کشور قرار گرفت.

فدراسیون سرآمدان علمی وابسته به معاونت علمی ریاست جمهوری است که به‌منظور دستیابی به مرجعیت علمی جهان تشکیل‌شده و از سرآمدان برتر علمی کشور حمایت می‌کند.
دکتر سعید سرکار، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر فدراسیون سرآمدان علمی ایران، دراین‌باره توضیح داد و گفت: پس از ابلاغ سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری در زمینه کسب مرجعیت علمی جهان تاکنون اقدامی صورت نگرفته بود تا اینکه به همت معاونت علمی ریاست جمهوری  در این خصوص برنامه‌ریزی و شاخص‌ها و معیارهایی تعیین شد که متمرکز بر کیفیت تولیدات علمی بود و نه کمیت آن.

وی افزود: به این منظور بیش از 70 مجله معتبر علمی طراز اول جهان مانند نیچر و ساینس و... با شاخص‌های بالای تأثیر مجله (IF) و ایگن مجله (Eigen Factor) شناسایی و افرادی که در این مجلات مقاله منتشر کردند امتیازبندی شدند که به راین اساس 100 نفر از افرادی که بالاترین امتیاز را داشتند را انتخاب شدند.

دکتر سرکار معیار ارزیابی اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها را براساس کارنامه 5 سال اخیر آنان بیان کرد و گفت: این 100 نفر به دو گروه الف و ب تقسیم شدند که موردحمایت مادی و معنوی فدراسیون سرآمدان علمی وابسته به معاونت علمی ریاست جمهوری قرار می‌گیرند.

دبیر فدراسیون سرآمدان علمی، با اشاره به رتبه‌بندی دانشگاه‌های کشور براساس شاخص‌های سرآمدی گفت: فدراسیون سرآمدان علمی جلسات متعددی را برگزار کرده که در نشست اخیر آن از سه دانشگاهی که بالاترین امتیاز سرآمدی را کسب کردند با حضور دکتر ستاری قدردانی شد. به راین اساس دانشگاه علوم پزشکی تهران  با 9 هیات علمی سرآمد و هزار و 149 امتیاز رتبه نخست، دانشگاه تحصیلات تکمیلی در علوم پایه زنجان با 600 امتیاز و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با 481 امتیاز رتبه سوم را کسب کردند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر به وب سایت فدراسیون سرآمدان ایران به نشانwww.isef.ir  مراجعه نمایید.

منبع: دانشکده پزشکي