مراسم تودیع و معارفه مدیر پيشين و جديد بیمارستان ضیائیان برگزار شد

گالری عکس 1

گالری عکس 2

در مراسم تودیع و معارفه مدیر بیمارستان  پیشین و جدید بیمارستان ضیائیان که در روز دوشنبه، چهارم بهمن 95 در سالن آمفی تئاتر این مرکز برگزار شد، درابتدا دکتر انوری مدیر، ضمن  عرض تسلیت در پی‌شهادت آتش‌نشانان حادثه پلاسکو گفت: در طول مدت خدمت چهار سال اخیر در این بیمارستان  را به عنوان یکی از درخشان ترین دوران زندگی اش بر شمرد و  از تک‌تک کسانی که در راه موفقیت این بیمارستان، ایشان را یاری کردند، تشکر کرد.

ایجاد مهارت تفکر انتقادی

وي افزود: هر مدیری بخواهد موفق شود، مهارت تفکری باید داشته باشد، که شامل: تفکر استراتژیک، تفکر سیستمیک، تفکر انتقادی. گاهی نقادی برای تحلیل سازنده و ایجاد درک بهتر از آنچه که اتفاق افتاده است به کار می‌رود و نقد کردن باعث رشد و تعالی سازمان در جهت اجرای صحیح برنامه‌ها ‌می شود و در مدیریت مبتنی بر شواهد نیز اگر بر اساس شواهد و مستندات و شاخص کار نشود، اتلاف منابع خواهیم داشت و  همچنین درمدیریت استراتژیک نیز دورنما سازمان را ببینیم و بدانیم که کجا می رویم و بر اساس این دورنما حرکت کنیم.

وی تاکید کرد: حسن عمده این بیمارستان کارکنان بی نظیری دارد و خوشحالم که بیمارستان ضیائیان به جایگاه اصلی خود رسید، قطعا خرد جمعی، کار تیمی کارکنان در همه رده ها از عوامل موفقیت این بیمارستان بوده است.

وظیفه همه‌ی ما خدمت به مردم است

در ادامه پناهی مدیر جدید بیمارستان ضیائیان گفت: خوشحالم که در جمع بزرگ خانواده ضیائیان هستم و با همکاری و مشارکت جمعی و کار تیمی بتوانیم  ان شاء الله در خدمت همکاران باشیم.

وظیفه همه ما خدمت به مردم است و این موهبتی است که خداوند به ما عطا کرده، پس باید با تمام توان با ارائه خدمات درمانی مناسب در کسب رضایت خدا و کاهش درد بیماران بکوشیم.

وی افزود: امیدوارم بتوانم با ایجاد تعامل مناسب مجموعه این بیمارستان را طبق روال قبل مدیریت کنم و در ارتقا و پیشرفت آن از هیچ کوششی دریغ نورزم.

وی درپایان از خدمات شایسته دکتر انوری به دلیل ایجاد جو مثبت و مطلوب در بیمارستان، ایجاد روحیه کار تیمی، تعهد سازمانی، ایجاد حسن تعلق به بیمارستان را یکی از اصل ترین دلایل موفقیت بیمارستان ضیائیان دانست و از این ایشان تشکر کرد.

تفکر استراتژیک  و توزیع خدمات درمانی در سطح شهر

در ادامه دکتر عفت پناه رئیس بیمارستان ضیائیان، در ابتدا فاجعه ساختمان پلاسکو  و شهادت جمعی از آتش نشانان عزیز را تسلیت گفت.

وی تصریح کرد:  امروز در مراسمی جمع شدیم که از یک مدیر بسیار خوب در دانشگاه تقدیر و تشکر کنیم. دکتر انوری، خدمات بسیاری زیادی دراین مرکز ارایه داد از جمله: راه اندازی پلی کلینیک اقماری درنیان بود که با استراتژی گسترش خدمات این مرکز در سطح شهر می توان نام برد.

رئیس بیمارستان ضیائیان گفت: دکتر انوری منشا تغییرات مثبتی در بیمارستان ضیائیان بوده است و در 4 سال گذشته، این بیمارستان، توانسته است از وزیر بهداشت در هر سال لوح تقدیر دریافت کند.

وی تصریح کرد: از صفات برجسته ایشان نوعدوستی و خیر خواهی، استفاده از مشارکت فکری کارکنان، تحمل و انتقادپذيري، ساعی و پرتلاش بودن، داشتن تفکر استراتژیک، خطر پذیری، نبوغ در تصمیم گیری و نبوغ در برنامه ها برشمرد.

درپایان هدایای از طرف ریاست بیمارستان و جمعی از کارکنان واحدهای مختلف به دکتر انوری اهدا شد.

منبع: بيمارستان ضيائيان دانشکده پزشکي