تقدیر از پژوهشگران برتر در بیمارستان ضیائیان در روز پژوهش

۲۸ آذر ۱۳۹۵
به مناسبت روز پژوهش در مراسمی از برترین پژوهشگران بیمارستان ضیائیان در روز چهارشنبه،۲۴ آذر 95  درسالن آمفی تئاتر این بیمارستان تقدیر شد.
در این مراسم که با حضور دکتر هادیان، معاون پژوهشی دانشکده پردیس، دکتر محمد عفت پناه رئیس، دکتر نگار امیدی معاون آموزشی، اساتید، متخصصان و دانشجویان پزشکی برپاشد.
 برنامه های این مراسم شامل سخنرانی رئیس بیمارستان، سخنرانی معاون پژوهشی دانشکده پردیس، سخنرانی دکتر رضوان هاشمی، سرپرست مرکز توسعه تحقیقات بالینی که در خصوص معرفی دفتر توسعه بیمارستان ضیائیان، گزارشی از عملکرد معاونت پژوهش پردیس بین الملل عنوان شد.
در پایان این مراسم از اساتیدی و کارکنانی که که بیشترین تعداد طرح های تحقیقاتی بالینی و HSR،  بیشترین تعداد مقاله چاپ شده در سال 94، همکاری داوطلبانه با مرکز پژوهش ها در برگزاری کارگاه های پژوهشی را داشته اند،  تشکر و قدردانی شد که به ترتیب:
دکترسیامند انوری مدیر بیمارستان، دکتر مریم حسین نژاد متخصص زنان و زایمان، دکتر شیرین شهدایی فوق تخصص اطفال و نوزادان، دکتر زهرا وهابی متخصص داخلی مغز و اعصاب، دکتر سعید یکانی نژاد مشاور آماری، دکتر  علیرضا محجوب مسئول مرکز پژوهش های دانشجویی، پروین رمضانی پرستار بخش مراقبت ویژه تنفسی (ICU)  به عنوان پژوهشگران برتر معرفی شدند.

منبع: بيمارستان ضيائيان دانشکده پزشکي