اعلام آخرین مهلت ثبت نام در قرعه کشی اماکن اقامتی دانشگاه

۲۳ آذر ۱۳۹۵
به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا؛ به نقل از یحیی فارسی، مسئول رفاهی بیمارستان، به اطلاع می رساند؛ آخرین مهلت رزرو و شرکت در قرعه کشی اماکن اقامتی دانشگاه  تا پایان وقت اداری روز سه شنبه  23 آذرماه سالجاری اعلام گردیده است.
وی همچنین افزود: جهت اطلاع از تسهیلات اقامتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمستان 95 و رزرو و شرکت در قرعه کشی مراکز آموزش ضمن خدمت و رفاهی در مشهد (هتل اسپادانا) و رامسر، می توانید به درگاه اينترنتي اداره رفاه و تعاون دانشگاه به نشانی http://refahi.tums.ac.ir  (بخش مراکز اقامتی- رزرو اینترنتی مراکز اقامتی)  مراجعه نمایند.

بنابراین گزارش؛ عضویت در سامانه مذکور جهت رزرو و شرکت درقرعه کشی الزامی است و مهلت رزرو و انتخاب سهمیه ها در سامانه مزبور از تاریخ 15 آذرماه آغاز شده و تا پایان وقت اداری 23 آذرماه سالجاری ادامه دارد.
همچنین نتایج قرعه کشی 24آذرماه سال 95 از طریق  درج در سامانه و سایت مذکور اعلام می شود و با ارسال پیامک به  شماره تلفن ارائه شده توسط متقاضیان؛ به برندگان قرعه کشی اطلاع رسانی می گردد.

لازم به ذکر است؛ فرآیند معرفی متقاضیان هر واحد جهت ثبت نام و دریافت معرفی نامه مراکز اقامتی در فرح آبادساری ( دانشگاه تهران) و شفارود بندر انزلی ( دانشگاه شهید بهشتی) طبق روال گذشته انجام خواهد پذیرفت.

منبع: بيمارستان سينا دانشکده پزشکي