برگزاری کارگاه آموزشی سلامت معنوی با موضوع نماز و احکام بیمار در بیمارستان سینا

۲۳ شهریور ۱۳۹۵
  به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا: کارگاه آموزشی سلامت معنوی با موضوع نماز و احکام بیمار، به همت بسیج بیمارستان سینا و ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی تهران، سه شنبه 9 شهریور ماه سالجاری در تالار شهید شبانی این مرکز برگزار گردید.
بنابراین گزارش، سخنران کارگاه آموزشی سلامت معنوی، حجت الاسلام والمسلمین علی زارعی بود که در خصوص جایگاه و اهمیت نماز سخنانی بیان نمود. ایشان در سخنان خود تصریح کرد: ارزش انسان به نماز و ارزش نماز به پشتوانه عقل است و با استناد به آیات قرآن کریم اذعان داشت: در قرآن بیش از 1000 آیه درباره نماز و بیش از 90 بار واژه صلات و بیش از 900 بار واژگان مرتبط با نماز آمده است.
حجت الاسلام والمسلمین علی زارعی در ادامه سخنرانی خویش، در خصوص نماز از منظر معصومین و نماز در مقایسه با دیگر واجبات مطالبی را بیان نمود و همچنین خصوصیات و ویژگی های نمازگزاران را برشمرد.
ایشان با اشاره به اهمیت و قداست شغل پزشکی و پرستاری بیان داشت: وجود حدود 11000 روایت پزشکی از معصومین دلالت بر نیاز، اهمیت و قداست شغل پزشکی و پرستاری دارد.
همچنین حجت الاسلام و المسلمین زارعی در این کارگاه آموزشی به احکام تقلید، وضو، غسل جبیره، تیمم و احکام خون و میت نیز اشاره نمود.
لازم به ذکراست؛ کارگاه سلامت معنوی با موضوع نماز و احکام با استقبال گسترده  همکاران و کادر پرستاری بیمارستان سینا مواجه گردید.

منبع: بيمارستان سينا دانشکده پزشکي