اعلام آخرین مهلت ثبت نام در قرعه کشی اماکن اقامتی دانشگاه

۲۳ شهریور ۱۳۹۵
به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا: به نقل از یحیی فارسی، مسئول رفاهی بیمارستان، به اطلاع می رساند؛ آخرین مهلت رزرو و شرکت در قرعه کشی اماکن اقامتی دانشگاه  تا روز چهارشنبه  24 شهریورماه سالجاری اعلام گردیده است .

وی همچنین افزود: جهت اطلاع از تسهیلات اقامتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پائیز 95 و رزرو و شرکت در قرعه کشی مجتمع اقامتی سارا در جزیره کیش، مراکز آموزش ضمن خدمت و رفاهی در مشهد و رامسر، می توانید به درگاه اينترنتي اداره رفاه و تعاون دانشگاه به نشانی http://refahi.tums.ac.ir   (بخش مراکز اقامتی- رزرو اینترنتی مراکز اقامتی) مراجعه نمایند.

بنابراین گزارش؛ عضویت در سامانه مذکور جهت رزرو و شرکت درقرعه کشی الزامی است و مهلت رزرو و انتخاب سهمیه ها در سامانه مزبور از تاریخ 18 شهریورماه آغاز شده و تا پایان وقت اداری 24 شهریورماه سالجاری ادامه دارد.

همچنین نتایج قرعه کشی 27 شهریورماه 95 از طریق  درج در سامانه و سایت مذکور اعلام می شود و با ارسال پیامک به  شماره تلفن ارائه شده توسط متقاضیان؛ به برندگان قرعه کشی اطلاع رسانی می گردد.

لازم به ذکر است؛ فرآیند معرفی متقاضیان هر واحد جهت ثبت نام و دریافت معرفی نامه مراکز اقامتی در فرح آبادساری ( دانشگاه تهران) و شفارود بندر انزلی ( دانشگاه شهید بهشتی) طبق روال گذشته انجام خواهد پذیرفت.

جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک نمایید.

منبع: بيمارستان سينا دانشکده پزشکي