اعلام اسامی برندگان مسابقه بزرگ « ده درس پیرامون امربه‌معروف و نهی از منکر » دانشگاه

۶ شهریور ۱۳۹۵
به گزارش روابط عمومی بیمارستان سنیا: به نقل از روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه؛ از جانب مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، برندگان مسابقه بزرگ ده درس پیرامون امربه‌معروف و نهی از منکر، ویژه ماه مبارک رمضان معرفی شدند.
به همت مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران، برندگان مسابقه ده درس پیرامون امربه‌معروف و نهی از منکر، ویژه ماه مبارک رمضان اعلام شد.
بنابراین گزارش مرکز فرهنگی قرآن وعترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن تشکر از حضور فراگیر اعضای خانواده دانشگاه در مسابقه کتاب‌خوانی «ده درس پیرامون امربه‌معروف و نهی از منکر» ویژه ماه مبارک رمضان، به استحضار می‌رساند درمجموع بیش از 2500 پاسخنامه از روش‌های مختلف دریافت شد که از میان پاسخنامه‌های صحیح، به‌قیدقرعه 92 تن انتخاب شدند و از طرف مرکز فرهنگی قرآن و عترت با برندگان این مسابقه برای هماهنگی دریافت هدایا، تماس گرفته خواهد شد.
لیست اسامی برندگان سینایی این مسابقه به شرح ذیل است:

1.   زهرا مشایخی
  2.   سعید هجرانی