برنامه ها و توسعه فضای ورزشی بیمارستان سینا

۶ شهریور ۱۳۹۵
به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا: مهندس هادی مخبر، مشاور مدیریت بیمارستان سینا از توسعه فضای سالن ورزشی این مرکز خبر داد.
وی ضمن اعلام این خبر افزود: بیمارستان سینا با توجه به درخواست پرسنل این مرکز و جهت رفاه حال ایشان توسعه فضای ورزشی بیمارستان را در دستور کار قرار داد و ساعات ورزشی آن هم متناسب با نیاز پرسنل برنامه ریزی شده است تا ضمن ایجاد انگیزه در پرسنل، مورد استفاده بیشتر علاقمندان قرار بگیرد.

وی ضمن تاکید بر دقت پرسنل در رعایت نکات ایمنی در استفاده از تجهیزات و حفظ سلامتی خود در انجام فعالیت های ورزشی تصریح کرد: برای استفاده صحیح از تجهیزات و جلوگیری از هر گونه آسیب ناشی از استفاده غیر اصولی و ناصحیح برای پرسنل و جهت اطلاع رسانی بهتر، مطالب آموزشی در خصوص نکات ایمنی لازم و نحوه استفاده صحیح از تجهیزات در فضای ورزشی مذکور تهیه و قرارداده شده است.

لازم به ذکر است برنامه و ساعات سالن ورزشی جهت استفاده علاقمندان به شرح ذیل می باشد:
روز های زوج ( شنبه، دوشنبه، چهارشنبه) از ساعت 14:30 الی 17 تحت نظارت مربی، سالن ورزشی به کارمندان خانم اختصاص داده می شود و آقایان نیز در روزهای فرد ( یکشنبه، سه شنبه، پنج شنبه) از ساعت 14:30 الی 16 با رعایت نکات ایمنی می توانند از وسایل بدنسازی و امکانات سالن ورزشی این مرکز استفاده نمایند. /

منبع: بيمارستان سينا دانشکده پزشکي