فعالیتهای بیمارستان سینا در حوزه برنامه های فرهنگی و تفریحی

۱۳ مرداد ۱۳۹۵
به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا: این مرکز به مناسبت تعطیلات تابستانی و ارائه تسهیلات رفاهی جهت پرسنل بیمارستان با همکاری بسیج جامعه پزشکی تهران، اقدام به راه اندازی تور سه روزه زیارتی، فرهنگی مشهد مقدس نمود.
اردوی زیارتی، فرهنگی بیمارستان که در حدود 60 نفر از همکاران و خانواده های ایشان در آن شرکت داشتند روز سه شنبه 29 تیرماه سال جاری به مشهد مقدس اعزام شد.
از برنامه های اجرایی این تور مسافرتی، برنامه حرم شناسی بود که با حضور آیت الله افضل زاده و در تشریح فعالیت ها و ابعاد شخصیتی ائمه هدی علیهم السلام تدارک دیده شده بود و با استقبال همکاران مواجه شد.
 لازم به ذکر است در حوزه تفریحی نیز اجرای برنامه های ورزشی در سالن ورزشی سینا و تهیه و توزیع بلیط های تخفیف دار با هماهنگی روابط عمومی بیمارستان، از دیگر فعالیت های این مرکز بوده است.

منبع: بيمارستان سينا دانشکده پزشکي