فعالیتهای بیمارستان سینا در حوزه فرهنگسازی حجاب و عفاف

۳۱ تیر ۱۳۹۵
بنابراین گزارش بیمارستان سینا به مناسبت 21 تیرماه روز حجاب و عفاف اقدام به برپایی  نمایشگاه عکس و پوستر در محوطه بیمارستان نمود که تا 24 تیرماه  با استقبال مراجعین روبرو بود .
این نمایشگاه در بخش های مختلف عکس، پوستر و غرفه فروش کتاب پذیرای اقشار مختلف مراجعه کننده به این مرکز بود همچنین در پایان نمایشگاه؛ چندین جلد کتاب فرهنگی به نمازخانه بیمارستان سینا جهت استفاده مراجعه کنندگان و نمازگزاران، اهدا گردید.
لازم به ذکر است بیمارستان سینا جهت فرهنگسازی و آشنایی بیشتر جامعه با  مفاهیم اساسی احکام دینی بویژه حجاب اقدام به نصب عکس نوشته های فرهنگی در بردهای عمومی بیمارستان نموده است ودر همین راستا نیزبرای دومین بارجهت استفاده مراجعین بیمارستان، تهیه و ارائه کتابهای اهدایی در سالن انتظار اتاق عمل و نمازخانه این مرکز اجرا شده است.

منبع: بيمارستان سينا دانشکده پزشکي