بازديد همسر نخست وزير تركيه و تيم همراه از بيمارستان ياس

۱۶ اسفند ۱۳۹۴
همسر نخست وزیر ترکیه، دکتر ساره داوود اوغلو و هيئت همراه از بيمارستان ياس بازديد كردند.به گزارش روابط عمومي بيمارستان ياس، شنبه پانزدهم اسفند همسر نخست وزير تركيه ازبخشهاي مختلف بيمارستان از جمله ياسمن، اتاقهاي عمل، ICU ، IVF ، LDR بازدید بعمل آورد. در این بازدید که خانم وسکویی مدیره امور  پرستاری دانشگاه علوم پزشكي تهران، دکتر اعتمادیان مشاور رییس بیمارستان، خانم خمامی مترون بیمارستان حضور داشتند، خانم خمامی نسبت به معرفی جامع بيمارستان و قابلیتهای مختلف آن در زمینه های پیشگیری، درمان، آموزش، تحقیقات و جنرال شدن بیمارستان توضیحاتی رو ارائه نمود.
وی باتوجه به مراجعه بیماران از برخی کشورها در طول سال به آمارهایی از قبیل اعمال جراحیهای زنان، وجود بخشهای تخصصی، کلینیکی و پاراکلینیکی اشاره کرد و در ادامه خاطر نشان کرد که در آینده نزدیک این مرکز پاسخگوی بسیاری از نیازهای بیماران در رشته های مختلف خواهد بود.
همسر نخست وزیر ترکیه بازدید از بیمارستان یاس را فرصتی به یادماندنی و بسیار با ارزش قلمداد نمود. ایشان در پایان خواستار همکاری بین این بیمارستان دانشگاهی و ترکیه شد و در خاتمه ی بازدید خود کیفیت موجود در بیمارستان را بی نظیر و پرسنل آن را پر انرژی دانست.
عکس و خبر: نجیمه خندان

منبع: بيمارستان ياس دانشکده پزشکي