بیماران بیمارستان بهارلو از سرپرستار ICU A تقدیر کردند

۵ اسفند ۱۳۹۴

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، خانواده فرهنگ، طی لوح سپاسی به ریاست بیمارستان، از سعه ی صدر، حس نوع‌دوستی، حس خلق و تلاش جدی سرپرستار ICU A و همکارانش در درمان فرزندشان تقدیر کردند.

متن ‌لوح سپاس به شرح ذیل می‌باشد:
و من احیاها فکانها احیا الناس جمیعاً
هرکس نفسی را زنده کند گویا همه مردم را زنده کرده است (مائده 32)
ریاست محترم بیمارستان بهارلو
با حمد و سپاس خدای مهربان این‌جانب برخود وظیفه می‌دانم از طبیب عشق برای آن طبیب مهر و همکارانش علی‌الخصوص سرکار خانم ذاکر صحت، سلامت و سعادت مسألت نمایم.
از اینکه با سعه ی صدر، حس نوع‌دوستی و حس خلق و به پشتوانه‌ی دانش روز با همت و تلاش جدی و با توجه به شرایط بسیار سخت فرزند این‌جانب، با مهارت و دقت نظر نسبت به مداوا درنهایت فرهیختگی و هوشمندی اهتمام ورزیدند، در کمال ادب و ارادت این لوح سپاس تقدیم محضر طبیبانه و ماهرانه شما و همکاران می‌گردد. امید است دربرداشتن گام‌های مستحکم و مطمئن در مسیر مهرورزی به مردم سرآمد نیکان باشید.
با سپاس و آرزوی توفیقات الهی
از طرف خانواده بهاره فرهنگ