برگزاری جشن ولادت با سعادت حضرت زینب (س) وروز پرستار در بیمارستان جامع زنان محب ياس

گالری عکس یک
گالری عکس دو
 به مناسبت گرامیداشت مقام پرستار و ولادت باسعادت حضرت زینب (س) جشنی روز چهارشنبه 93/12/6 از ساعت 13 با حضور دکتر علي اعتماديان رييس هيئت‌مديره، دكتر عاشق مديرعامل و عضو هيئت‌مديره ، آقاي خسروي معاون اجرايي، خانم خمامي مترون و عضوهيئت‌مديره بيمارستان و سایر کارکنان در بیمارستان جامع زنان محب ياس برگزار شد.بنا به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع زنان محب ياس در این مراسم بعد از تلاوت قرآن، دكلمه خوانی و پخش كليپ انجام اولين عمل جراحي در بيمارستان جامع زنان محب ياس، دكتر عاشق در مقام حضرت زینب (س) و روز پرستار به سخنرانی پرداخت و از تمامي پرسنل براي انتقال بيمارستان جامع زنان به بيمارستان محب ياس قدرداني كرد. خانم خمامی ضمن تبریک این روز بزرگ از پرستاران زحمتکش تقدیرو تشکر کرد. در ادامه برنامه به پرستاران نمونه جوایزی اهداء شد مراسم با اجراي موسيقي زنده و پذیرایی از میهمانان به پایان رسید.

منبع: بيمارستان ياس دانشکده پزشکي