افتتاح بخش اورژانس جدید بیمارستان روزبه و مرکز خدمات نوین سلامت روان

۲۳ بهمن ۱۳۹۳

به گزارش روابط عمومی بیمارستان روزبه، همزمان با گرامیداشت سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در بیست و یکمین روز از بهمن سال 1393 با حضور مقام محترم ریاست دانشگاه و شهردار محترم منطقه 11 و جمعی از معاونین و مسئولین مربوطه و اساتید هیات علمی در محل ساختمان و بنای جدید مرکز آموزشی و پژوهشی و درمانی روزبه در شصت و سومین سال فعالیت روانپزشکی روزبه، بازگشایی شد.

با تلاش و پیگیری مجدانه و شبانه روزی تمامی دست اندرکاران و مسئولین بیمارستان و حمایت همه جانبه و ارزنده دکتر جعفریان، ریاست دانشگاه و معاونین محترم، این مرکز که در بنایی به وسعت نزدیک به 4400 متر مربع شامل: بخشهای تخصصی و فوق تخصصی اورژانس بستری، دو بخش بستری همراه با فضایی برای کاردرمانی و مرکز روزانه، پلی کلینیک، کتابخانه و ... راه اندازی گردید.

حضور  مهندس آبادیان، شهردار  منطقه یازده  و مساعدت و همراهی ایشان در این مراسم بیانگر اراده حمایت گرانه مسئولین شهرداری از برنامه های توسعه بهداشتی درمانی حوزه روان می­باشد.

منبع: بيمارستان روزبه دانشکده پزشکي