حضور فعال بیمارستان ضیائیان در برپایی غرفه در همایش تجلیل از خیرین سلامت

۲۳ دی ۱۳۹۳

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ضیائیان، کارهای خیرخواهانه، علاوه بر مسئله‌ی کمک اقتصادی، لذت مشارکت مردمی، وجهه‌ی بسیار متفاوتی به آن کار می‌دهد؛ اینکه مردم احساس کنند مرکز درمانی که ساخته شد، نتیجه‌ی تلاش خودشان است یقیناً در استفاده بهینه از آن تأثیر بسزایی دارد.
خیرین انسان‌های نيكوكاري هستند كه با کمک‌های خود می‌توانند در تشخيص و درمان بیماری‌ها به مردم كمك كنند و با توجه به آيه 32 سوره مائده مبني بر این‌که هر كس انساني را حيات بخشد گويي همه مردم را زنده كرده است. نيكوكاران می‌توانند با نجات انسان‌ها خود را در اين كار مهم شريك كنند.
در همین راستا نمايشگاه تجليل از خيرين سلامت باهدف استفاده از توان خیرین در بخش سلامت در روز دوشنبه 23 دی‌ماه سال جاري به همت دانشگاه علوم پزشكي تهران و به‌منظور تجليل و تقدير از خيرين در حوزه سلامت در سالن مرکز طبی کودکان برگزار و بیمارستان ضیائیان در برپایی غرفه حضور فعال داشت.
لطفا" برای مشاهده گالری عکس به وب سايت www.ziaeian.ir مراجعه نمایید.

منبع: بيمارستان ضيائيان دانشکده پزشکي