آغاز طرح تحول نظام سلامت/ بازدید دکتر بیگلر از روند اجرای طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان فارابی

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳

گالذی عکس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، دکتر بیگلر و همراهان ضمن بازدید از واحد پذیرش و ترخیص بیمارستان فارابی با کارکنان و مراجعین گفتگو و نظرات آنان را در مورد طرح جویا شد.

در این بازدید دکتر مخترع مدیر بیمارستان نیز توضیحاتی در زمینه تمهیدات بیمارستان برای اجرای کامل و دقیق طرح ارائه و آمادگی کامل مدیران، پزشکان و کارکنان بیمارستان را برای دستیابی به اهداف طرح اعلام نمود.

معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه ضمن تشکر از تیم مدیریتی بیمارستان فارابی به ویژه ریاست و مدیریت بیمارستان که هماهنگی خوبی را در مجموعه ایجاد کرده اند، در مورد نتیجه بازدید خود اظهار داشت: امروز در بیمارستان فارابی، بررسی های ما و گفتگو با بیماران نشان داد که هم سیستم پذیرش به گونه ای تنظیم شده که در ابتدای ورود، اطلاعات کاملی در مورد طرح در اختیار بیماران قرار می گرفت و هم بیماران ترخیص شده رضایت کامل داشتند.

دکتر بیگلر ادامه داد : علیرغم افزایش 40درصدی بار مراجعات بیمارستان، آمادگی برای ارائه خدمات به بیماران بر اساس 10 درصدی که دولت مکلف نموده وجود داشت . نکته جالب هم طراحی فرم هائی است برای اینکه حتی ودایع عمل های الکتیو هم مرجوع شود. به هرحال بیماران  از رضایت بالائی برخوردار بوده و تشکر می کردند.

وی افزود: جا دارد ما هم از همکاران بیمارستان فارابی تشکر کنیم و امیدواریم این رضایتمندی بیماران و دعای مراجعین، شرایطی را ایجاد نماید که دولت انگیزه بالائی در اختصاص به موقع منابع مالی طرح به دانشگاه ها پیدا نماید.

معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه  اضافه کرد: پیشاپیش مبالغی در اختیار دانشگاه قرار گرفته است.  که تا پایان هفته جهت تامین بخشی از هزینه های صرف شده در طرح در اختیار بیمارستان ها قرار می گیرد.

دکتر بیگلر با اشاره به جایگاه ویژه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: از آنجا که دانشگاه علوم پزشکی تهران  چه در ابعاد خدماتی وچه در ابعاد علمی به عنوان قطب کشوری مطرح است، قریب به اتفاق مراجعین بیمارستان های ما  ارجاعی از استان های دیگر بوده و انتظار  ارائه به موقع خدمات را دارند ولی گاهی اوقات کثرت بیماران و عدم وجود ظرفیت کافی باعث می شود در بعضی از مراکز امکان ارائه خدمات وجود نداشته باشد

وی به بیماران توصیه کرد صبر و شکیبائی داشته باشند و تاکید نمود  قطعا مراکز بیمارستانی ما با تمام با تمام ظرفیت در این طرح وارد شده و تمام تلاششان را برای خدمت رسانی بهتر انجام خواهند داد.از آن طرف همکاری بیماران و مراجعین هم درخواست همه ما است.تا فرمایش مقام معظم رهبری که بیماران در بیمارستان ها  هیچ دغدغه ای به جز بیماریشان نداشته باشند را عینیت ببخشیم.

دکتر بیگلر در مورد تمهیدات معاونت توسعه برای اجرای هرچه بهتر طرح نیز گفت ، همکاران معاونت توسعه دانشگاه جهت استقرار صورت حساب ها در  HIS،  از دیشب در کلیه مراکز بیمارستانی حضور یافته اند تا بین  بیمارستان ها و تیم  مالی دانشگاه هماهنگی به وجود آید.

وی افزود : دانشگاههای دیگر از بیمارستان های ما  الگوبرداری نموده اند که  به نظرم این امر نشانه یکی از توانمندی های دانشگاه است.

معاون توسعه دانشگاه در مورد اشکالات و نواقص طرح نیز گفت: به هرحال این طرح یک برنامه عظیم کشوری است و طبیعتا اشکالات و نواقصی را هم به دنبال دارد. به همین دلیل در تمام بیمارستان ها با محوریت حوزه مدیریت، تمهیداتی برای دریافت انتقادات و نقطه نظرات اندیشیده شده است تا با انعکاس به ستاد دانشگاه مداخلات لازم صورت پذیرد.

وی افزود حضور تیم ستادی دانشگاه  بر همین اساس و جهت هماهنگی بهتر ستاد دانشگاه و بیمارستان ها  می باشد.  ولی خوشبختانه بر اساس مشاهدات ما  طرح با کمترین چالش پیش می رود و انشاء اله در روز های آینده هم بسته اهای بعدی به همین شکل اجرا شده و شرایط خوبی را در بیمارستان ها ناظر باشیم.

منبع: بيمارستان فارابي دانشکده پزشکي