دکتر محمد رضا منصوری استاد گروه شبکیه بیمارستان فارابی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران شد

۱۱ دی ۱۳۹۱
دکتر محمدرضا منصوری متولد ۱۳۳۰ فارغ التحصیل چشم پزشکی و فوق تخصص شبکیه است. وی استاد گروه شبکیه بیمارستان فارابی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده و چند سال به عنوان معاون رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در این دانشگاه فعالیت داشته است.
دکتر منصوری در کارنامه خود ریاست دانشگاه علوم پزشکی مازندران و 15 سال ریاست بیمارستان فارابی را به عهده داشته است.
 ایشان تحصیلات عالی خود را در سال ۱۳۴۹ در رشته پزشکی دانشکده پزشکی دانشگاه تهران آغاز کرد و به سال ۱۳۶۰ فارغ‌التحصیل شد. وی در سال ۱۳۶۴ موفق به اخذ درجه تخصصی در رشته چشم‌ پزشکی از دانشکده پزشکی دانشگاه تهران شد.
وی تحصیلات فلوشیپ خود را در رشته ویتره‌ و رتین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۷۰ به پایان رساند و اکنون به عنوان عضو هیئت علمی و استاد گروه چشم‌پزشکی در بخش ویتره ورتین بیمارستان فارابی مشغول به کار است.

منبع: بيمارستان فارابي دانشکده پزشکي