گزارشی از برنامه ها و میزان پیشرفت پروژها در نشست روسای بخش های بیمارستان شریعتی

۲۳ مهر ۱۳۹۱
جلسه روسای بخش های بیمارستان شریعتی صبح امروز شنبه 22 مهر 1391در دفتر ریاست این بیمارستان برگزار شد. در این نشست که معاونان، استادان وروسای بخش های بیمارستان شریعتی حضور داشتند، مسئولان درباره وب سایت بیمارستان شریعتی، استقرار گروه پزشکی قانونی در بیمارستان شریعتی ، نتایج آزمون بورد و پیشرفت پروژه پکس گزارش هایی ارائه کردند. در این نشست دکتر سید حسینی، مدیر وب سایت بیمارستان شریعتی با معرفی وب سایت جدید و مراحل تکمیل آن، درباره نحوه بارگذاری اطلاعات و بخش های مختلف آن توضیحاتی داد. میزان بارگذاری اطلاعات پزشکان و مراجعه به این وب سایت نیز بخش دیگری از گزارش مدیر وب سایت بیمارستان بود . همچنین در این نشست دکتر آقاخانی مدیر گروه پزشکی قانونی دانشگاه علوم پزشکی تهران با توضیح درباره چگونگی دانشگاهی شدن این رشته، درباره حضور پزشکی قانونی در بیمارستان ها گفت: گروه پزشکی قانونی در بیمارستان شریعتی در سه راستا خدمات ارائه می کند که صدور گواهی فوت، گرفتن رضایت در بیماران پرخطرو ارائه خدمات مشاوره از مهمترین برنامه های گروه پزشکی قانون در بیمارستان شریعتی است .دکتر آقا خانی افزود: آماده هستیم درباره سقط جنین و مسایل قانونی فوت مادر یا جنین ، احراز هویت و اتباع بیگانه نیز به استادان کمک کنیم . دکتر سروش همچنین در بخشی از این نشست درباره مشکلات مالی بیمارستان دربخش های رادیولوژی و آزمایشگاه با روسای بخش ها گفت و گو کرد. دکتر موافق معاون آموزشی و پژوهشی بیمارستان شریعتی درباره نتایج آزمون بورد گزارشی ارئه کرد. در این جلسه دکتر موافق نتایج آزمون بورد فوق تخصصی را رضایت بخش خواند و با اشاره به شرکت نکردن برخی دسیتیاران رشته های تخصصی در آزمون بورد، نتایج بورد تخصصی را برای بیمارستان شریعتی نا مناسب توصیف کرد و خواستار بررسی و راهکاری در زمینه شد. دکتر نجفی ، استاد گروه داخلی با اشاره به این که دستیاران بیمارستان شریعتی از لحاظ بالینی سرآمد دیگر دانشجویان بیمارستان ها هستند گفت رویکرد امتحانی به آزمون بورد نمی تواند توانمندی رزیدنت ها را کم کند. دکتر طهماسبی ،رئیس بخش ارتوپدی بیمارستان شریعتی نیز نبود رویکرد بالینی را از تقاط ضعف آزمون های بورد دانست و دکتر هدایت استاد گروه جراحی ، نحوه انتخاب دستیاران را از دیگر مسایل مطرح دانست. در بخش دیگری از این نشست دکتر کارگر ،مشاور IT بیمارستان شریعتی به پروژه سامانه پکس pacs بیمارستان اشاره کرد و پکپارچه سازی شبکه تصویر برداری بیمارستان با سامانه اطلاعات بیمارستانی HIS- - قابلیت بازدید تمام گرافی های بیماران بستری در بخش ها از طریق سیستم اطلاع رسانی بیمارستان و محیط وب را از مهمترین کاربرد های این سامانه دانست. دکتر کارگر حفظ سوابق تشخیصی بیماران ، تشخیص دقیق تر با بهره گیری از فن آوری image processing کاهش هزینه های مرکز ،ازدست نرفتن درآمدهای مرکز ، بازبینی تصاویر به صورت دیجیتال، امکان گزارش و گرفتن مشاوره از دیگر بیمارستان ها ، تهیه انواع گزارش را از مزایای سیستم پکس دانست و گفت در این سیستم تمامی تصاویر پزشکی از هم اکنون قابل بازبینی است . دکتر سروش در انتهای این نشست اعتبار بخشی بیمارستان شریعتی را از اولویت ها برشمرد و خواستار حضور مسئولان و روسای بخش ها هنگام اعتبار بخشی های اولیه درون بخشی شد.

منبع: بيمارستان شريعتي دانشکده پزشکي