فراخوان همایشهای ماهانه سلامت و زندگی

18 3 1393

همانطور که مستحضر هستید همایشهای ماهانه سلامت و زندگی زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی تهران و انجمن علمی پزشکی ورزشی ایران از بهمن سال نود ویک اقدام به برگزاری همایشهای متنوع در ابعاد مختلف سلامتی جسمی ،روانی و اجتماعی در جهت آموزش همگانی برای خانواده ها کرده است.خوشبختانه این همایشها با اقبال عمومی مردم و حضور چهره های محبوب مردمی همراه بوده است.پیامهای سلامتی سفیران سلامت همایش، که از پیشکسوتان ورزشی کشور هستند با استقبال بی نظیر خبرگزاریها و رسانه ها همراه بوده است.همچنین سلسله همایشهای سلامت و زندگی برای اولین بار در شهرستانها و در ماه اسفند در دو شهر ماهشهر و آبادان توسط همکاران هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد .لازم به توضیح است سخنرانیهای اجرا شده در این همایش با همکاری اساتید گروههای مختلف علمی دانشگاهی بویژه همکاران هیات علمی بیمارستان امام خمینی انجام یافته است. این همایش ها بصورت ماهانه، در اولین پنجشنبه هر ماه، بصورت رایگان، از ساعت 17 در محل مجموعه فرهنگی- هنری ایوان شمس (آدرس:بالاتر از میدان گلها،تقاطع اتوبان کردستان و جلال آل احمد)برگزار خواهد شد.حضور در همایش برای عموم رایگان می باشد. همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر شماره تماس 61192282خانم اکبری  آماده پاسخگویی به همکاران عزیز از ساعت 8 صبح لغایت 2 می باشد.

منبع:گروه پزشکی ورزشی دانشکده پزشکی

سوال