"برگزاري یازدهمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 97"

حذف
تک ستونه
حذف
ویرایشگر متن
ویرایش
"برگزاري یازدهمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 97"

یازدهمین جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در روز دوشنبه مورخ 97/04/11 از ساعت 13:30 در سالن شوراي دانشكده با حضور معاون آموزشي علوم پايه و تحصيلات تكميلي و نمايندگان تحصيلات تكميلي گروه‌هاي آموزشي؛ مهندسی پزشکی، ایمونولوژی، فیزیولوژی، فارماکولوژی، بیوشیمی، میکروب شناسی، فیزیک پزشکی، ژنتیک، آناتومی و آموزش پزشکی تشكيل شد.
موضوعات مطرح شده و تصمیمات به شرح ذیل است:

1. درخواست گروه فیزیک و مهندسی پزشکی مبنی بر حذف استاد مشاور از پایان نامه دكتري تخصصي (PhD) رشته فیزیک پزشکی مطرح و مورد موافقت قرار گرفت.
  1. يك فقره تقاضاي برگزاري جلسه دفاعيه از پايان نامه دانشجوي مقطع کارشناسی ارشد از گروه فيزيك پزشكي مطرح و با برگزاري جلسه دفاعيه پس از اصلاحات ضروري موافقت شد.
  2. تعداد 5 فقره پروپوزال از گروه هاي علوم تشریح (1 فقره دكتري تخصصي)، فارماكولوژي (1 فقره كارشناسي ارشد، سم شناسی) ، فيزيك پزشكي (2 فقره دكتري تخصصي) و میکروب شناسی (1 فقره کارشناسی ارشد) توسط نمايندگان گروه ها مطرح و راجع به آنها توضيح داده شد. شورا پس از بحث و بررسي تصميمات لازم را در مورد آنها اتخاذ نمود.
جلسه ساعت 15:30  با ذکر صلوات خاتمه یافت.

کنید

لیست نظرات