"برگزاري يازدهمين جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 95"

2 4 1395

"برگزاري يازدهمين جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال 95" يازدهمين جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در روز دوشنبه مورخ 31/03/95 از ساعت 10:30 در سالن شوراي دانشكده با حضور معاون آموزشي علوم پايه و تحصيلات تكميلي و نمايندگان تحصيلات تكميلي گروه‌هاي آموزشي بيوشيمي، ايمونولوژي، فيزيك ومهندسي پزشكي، فيزيولوژي، فارماكولوژي، ژنتيك، ميكروب شناسي تشكيل شد. در شروع جلسه، معاون تحصيلات تكميلي ضمن آرزوي قبولي طاعات و عبادات   همكاران، ميلاد مسعود كريم اهل بيت عليهم السلام حضرت امام حسن مجتبي (ع) را تبريك و تهنيت گفت. در آغاز جلسه، درخواست گروه بيوشيمي مبني بر اضافه نمودن استاد مشاور، براي پايان‌نامه دانشجوي مقطع دكتري تخصصي مطرح و مورد موافقت قرار گرفت . سپس 2 فقره تقاضاي برگزاري جلسه دفاعيه از پايان نامه دانشجويان گروه مهندسي پزشكي مقطع كارشناسي ارشد مطرح و با برگزاري آن بعد از انجام اصلاحات ضروري موافقت گرديد. در ادامه، تعداد 5 فقره پروپوزال از گروه هاي سم شناسي (1 فقره كارشناسي ارشد)، ايمونولوژي (1 فقره كارشناسي ارشد)، مهندسي پزشكي (1 فقره دكتري تخصصي)، فيزيولوژي (1 فقره كارشناسي ارشد)، بيوشيمي باليني (1 فقره كارشناسي ارشد)،  توسط نمايندگان گروه ها مطرح و راجع به آنها توضيح داده شد. شورا پس از بحث و بررسي، تصميمات لازم در مورد آنها اتخاذ نمود. جلسه ساعت 12:30با ذكر صلوات خاتمه يافت.

لیست نظرات