"برگزاري چهل وچهارمين جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده"

15 12 1394

چهل‌و‌چهارمين جلسه شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده در سال جاري در روز دوشنبه مورخ 94/12/03 از ساعت 13 در سالن شوراي دانشكده با حضور معاون آموزشي علوم پايه و تحصيلات تكميلي و نمايندگان تحصيلات تكميلي گروه‌هاي آموزشي؛ اخلاق پزشكي، روانشناسي، آموزش پزشكي، آناتومي، فارماكولوژي، بيوشمي، فيزيك پزشكي، ميكروب شناسي، ايمونولوژي، مهندسي پزشكي، فيزيولوژي و ژنتيك تشكيل شد.در آغاز، معاون آموزشي علوم پايه و تحصيلات تكميلي مناسبت اين روز را كه مصادف است با سالروز شهادت حضرت فاطمه‌ زهرا (س)، به همكاران تعزيت و تسليت گفت و از خداوند قادر عليم توفيق رهروي آن حضرت و ساير ائمه هدي عليهم‌السلام را مسئلت نمود. در ابتداي جلسه درخواست هاي گروه آناتومي مبني بر تغيير در عنوان پروپوزال دانشجوي مقطع دكتري تخصصي (PhD)  علوم تشريحي ، اضافه نمودن استاد مشاور به پروپوزال هاي پايان نامه دانشجويان مقطع كارشناسي ارشد رشته علوم تشريح ودكتري تخصصي بيولوژي توليد مثل مطرح و  مورد موافقت قرار گرفت. همچنين مكاتبه مدير محترم امور تحصيلات تكميلي دانشگاه در مورد دانشجوي مقطع كارشناسي ارشد رشته فيزيك پزشكي مبني تغيير نمره درس (حفاظت و بهداشت پرتوهاي يونيزان)  مطرح و مورد موافقت قرار گرفت. در ادامه جلسه ، درخواست برگزاري آزمون جامع گروه ژنتيك در اسفند ماه 94 مطرح و مورد موافقت قرار گرفت. سپس 4 فقره تقاضاي برگزاري جلسه دفاعيه از پايان نامه دانشجويان از گروه هاي ميكروب شناسي (يك فقره دكتري تخصصي، ژنتيك (يك فقره دكتري تخصصي و يك فقره كارشناسي ارشد)، فارماكولوژي (يك فقره دكتري تخصصي) و مطرح و با برگزاري آنها بعد از انجام اصلاحات ضروري موافقت گرديد. در ادامه، جلسه آيين‌نامه پيشنهادي "اعزام دانشجويان دكتري تخصصي (PhD) علوم پايه" براي استفاده از فرصت مطالعاتي 6 ماهه خارج از كشور كه بر مبناي دستورالعمل ابلاغي وزارت متبوع تكميل و تدوين گرديده، مطرح و با اصلاحاتي به تصويب رسيد. مقرر شد؛ آيين‌نامه در فرم نهايي، به عنوان مصوبه شورا تلقي و براي اجرا به گروه‌هاي آموزشي علوم پايه دانشكده ابلاغ شود. جلسه ساعت 15 با ذكر صلوات خاتمه يافت.

لیست نظرات