کنفرانس هفتگی گروه بیهوشی بیمارستان فارابی

20 8 1393

به گزارش روابط عمومي بيمارستان فارابی، اين كنفرانس روزسه شنبه ۲۹مهر ماه ۹۳ در کلاس آموزشی دانشجویان با حضور اعضای هیئت علمی، پزشکان وکارشناسان گروه بیهوشی بیمارستان برگزار شد. دکتر آرش نجفی دستیار بیهوشی بیمارستان شریعتی در معرفی (post anesthesia care unit (PACU گفت: ریکاوری برای پایش و درمان تغییرات فیزیولوزیک ایجاد شده بعد از بیهوشی و جراحی طراحی شده ودر واقع یک محیط گذار از مانیتورینگ دقیقی اتاق عمل به محیط بخش و منزل است.وی افزود بر اساس استاندارد v ریکاوری، مسئولیت این بخش بر عهده یک پرستار دوره دیده و مسئولیت ترخیص بیمار از ریکاوری بر عهده پزشک بیهوشی است. دکتر نجفی در مورد شرایط ترخیص بیمار از ریکاوری گفت: برای ترخیص بیمار از PACU زمان مشخص وجود ندارد و با بررسی ۵ عامل فعالیت، تنفس، جریان خون، هوشیاری بیمار و میزان O۲ saturation صورت می گیرد.

منبع:گروه چشم پزشکی دانشکده پزشکی

سوال